вторник, 3 юли 2018 г.

Професионални ремонти на битова техника (ново видео)

Имам ново видео, което е озаглавено "Професионални ремонти на битова техника".  Можете да го изгледате тук или във Фейсбук страницата, която редовно захранвам със свежи снимки и линкове към най-новите статии от блоговете ми. Тъй като добрият майстор личи по своя труд,  прилагам много авторски снимки от извършени ремонти. 

Ремонт на битова техника, Ремонт на перални, Ремонт на аспиратори, Ремонт на ютии, Ремонт на керамични плотове,  Ремонт на фурни, Ремонт на микровълнови, Ремонт на електроуреди,
Ремонт на битова техника

През настоящия летен месец не възнамерявам да прекъсвам работата си и очаквам сервизни заявки на единствения телефонен номер, който използвам. Ремонтирам битова техника и електроника и предлагам посещения по домовете от понеделник до неделя. 

майстор, ремонт на пералня, ремонт на люк на пералня, Ремонт на битова техника, Ремонт на перални,  Ремонт на електроуреди,
Ремонт на перални

Перални, аспиратори керамични плотове, фурни, печки, микровълнови, телевизори, диспозери са сред електроуредите, които най-често се налага да поправям. 

Ремонт на битова техника, Ремонт на фурна, нагревател, реотан, майстор, Ремонт на керамични плотове,  Ремонт на фурни, , Ремонт на електроуреди,
Ремонт на фурни


Две перални и фурна за ремонт в хладния дъждовен ден


Как се извършва смяна на маншон на пералня


Малки уреди за бита или лична грижа (прахосмукачки, ютии, електрически кани, преси за коса и много други) приемам за сервиз в квартал Борово. 


Ремонт на битова техника, Сервиз, Ремонт на ютия, Ремонт на ютии, , Ремонт на електроуреди,
Ремонт на ютии


Бърз ремонт на ютия в събота привечер


Ремонт на електрическа кана в студения и дъждовен четвъртък


Ако търсите техник, който да работи бързо и качествено в същото време, подайте поръчка за ремонт на повредения уред на тел. 0898 371028. Инж. Станев очаква Вашите обаждания в рамките на стандартното работно време. 

Как (не) се възстановяват писти на платка на аспиратор


Ремонт на битова техника, Ремонт на аспиратор, писти, платка, Ремонт на аспиратори, Ремонт на електроуреди,
Ремонт на аспиратори

Професионални ремонти на битова техника без почивен ден в София.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)