петък, 3 март 2017 г.

Ремонт на фурна с повреден таймер, пералня с износени четки, микровълнова и телевизор в празнична София

Казват, че София опустяла покрай почивните дни за празниците, но съдейки по обажданията за ремонт на повредени перални, фурни и плотове, които получавам, твърдението не е съвсем така. Казаното е в рамките на шегата, но реално погледното не е далеч от истината - телефонът ми периодично звъни със запитвания за възможни часове за ремонт в събота и неделя. Част от сервизния график е готов, утрешния ден се очертава да бъде не по-лек от всеки нормален делничен ден. 

Днес заделих малко време за чисто битови задачи у дома, защото съм не само майстор, но и съпруг - смених патрона на чешмата в кухнята, щепсела на прахосмукачката. Хората се амортизират, а какво остава за вещите...Няма как нещо да издържи вечно и да очакваме пералня на 20+ години да работи гладко например. 

Ремонт на таймер на фурна през седмицата. 

 Ремонт на таймер на фурна, таймер,  Ремонт на таймер,  таймер, ремонт на фурна,
 Ремонт на таймер на фурна

Извърших и ремонт на микровълнова, която тръгна отново.

  ремонт на микровълнови,  сервиз,техник,ремонт на битова техника,
  Ремонт на микровълнови в дома

Ремонтирах телевизор на възрастно семейство в жк Стрелбище, които се притесняваха, че може да се наложи да останат без него. За щастие повредата позволяваше ремонт. 

 ремонт на телевизори, ремонт на телевизор в София, ремонт на телевизори в Стрелбище,ремонт на битова техника,
Ремонт на телевизори в Стрелбище

Ремонт на пералня с износени четки, които смених. 

ремонт на перални,перални,ремонт,майстор,  Ремонт на битова техника,  фурни, перални, микровълнови, телевизори, битова техника,  инж. Станев,  техник,  поправя ,  уреди,   събота, неделя,
Износена и нови четки за пералня

Не само ремонти, но и малко време за разходка в предпролетна София със сигурност ще намеря - грехота е в слънчевите мартенски дни да не се разтъпче човек, за да се порадва на пробуждащата се за нов живот природа.

Ремонт на битова техника - фурни, перални, микровълнови, телевизори и друга битова техника от инж. Станев, съвестен техник, който поправя повредени уреди в събота и неделя. 

Когато името работи за теб!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)