четвъртък, 3 септември 2015 г.

Целоседмичен сервиз за битова техника в София: Ремонти на перални с повредени помпи, печки с изгорели ключове и телевизори, които нямат звук

Първите септемврийски дни отминаха, но жегите, характерни за летните месеци, все още не пускат от горещата си прегръдка не само София, но и останалите градове и села в България. Освен чантата с инструменти, неизменен мой спътник през изминалите четири години, компания ми прави и бутилка минерална вода. Ремонтите са локализирани в различни квартали на столицата, сменям много превозни средства и студената вода се явява утолител на жаждата и спасител в топлото време. Вечер разчитам на резен студена, добре узряла диня или чепка грозде -  плодовете, дарени ни от Природата, за да оцелеем на този свят. 


сервиз за битова техника
Плодовете на есента 


Сервиз за битова техника приема поръчки за посещение на място в събота и неделя за Ваше удобство.


ремонт на перални, сервиз за перални в София,Качествен ремонт на перални машини по домовете от понеделник до неделя.ремонт на перални по домовете в събота и неделя, техник за пералня, майстор за пералня,


Инж. Станев отстранява качествено, трайно, бързо, с внимание към всеки дребен детайл разнообразни повреди, свързани с пералните машини, като част от тях могат да бъдат изброени в списъка по-долу:

– блокирал люк на перална машина; 
– изгоряла блокировка на люка; 
– повредена дренажна помпа;
– счупена ключалка;
– почистване на четки, смяна с нови при нужда;
– смяна на маншон или ремък;
– запушени филтри/помпи/маркучи; 
– течове; 
– проблеми с центрофуга;
– програматори; 
– поправка на повредени платки.


ремонт на перални по домовете


Ремонт на перални по домовете - качествен следгаранционен сервиз, монтаж, имплементиране на технически решения, които водят до отстраняване на повредата.

Професионален ремонт и на друга битова техника - печки, микровълнови, фурни, телевизори аспиратори, диспозери, абсорбери, стъклокерамични плотове, котлони, съдомиялни, сушилни, прахосмукачки...


ремонт на перални по домовете, телевизори сервиз,Сервизните услуги на гореизброените електроуреди се извършват по домовете на база предварително ангажиран ден и час за ремонт.


изгорял реотан на фурна Санг


По-дребни домакински уреди – прахосмукачки, тостери, сешоари, блендъри, ютии, чопъри и друга битова техника – се доставят на място, като за целта е необходимо да се свържете с майстора, за да се договорят условията.


сервиз за прахосмукачки, тостери, сешоари, блендери, ютии, чопъри,  Ремонт на печки, сервиз за битова техника в Красно село, Борово, Витоша, Бокар, Манастирски ливади, Бояна, Лозенец,Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение с майстора в зависимост от дневното сервизно натоварване.ремонт на перални в СофияДопълнителни запитвания относно сервизно обслужваните райони – на тел. 0898 371028, тъй като е невъзможно да бъдат изброени подробно кварталите в София.

За допълнителна информация и още ремонти на електроуреди заповядайте в другите ми блогове.

Посетете страничката ми във Фейсбук. По този начин ще бъдете осведомени за наличие на промени и новости около сервизния майстор, текущата ремонтна дейност и натовареност на графика за деня или седмицата.


изгорял ключ на печкаМайсторът, който може,  знае как и няма да Ви подведе!ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОПИТ, КОРЕКТНОСТ.
ТРЯБВА ВИ МАЙСТОР, ПОЛУЧАВАТЕ ИНЖЕНЕР.Малко лятно настроение и все още топъл спомен от романтичния Балчик:

ремонт на перални по домовете, изглед от балчик, ремонт на фурни, добър майстор,
Изгорял магнетрон на микровълнова - спасение няма, трябва смяна с нов. Какво трябва да знаем в такъв случай? ;)

Отговор ще намерите тук


ремонт на микровълнови
Инж. Галин Станев
За контакти: Тел. 0898 371028
Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)