неделя, 20 септември 2015 г.

Сервиз за битова техника в София, който работи на 21.09 и 22.09.2015


Сервиз за битова техника в София - инж. Станев

Сервиз за битова техника, ремонт на пералниВ отговор на Вашите запитвания за работното време на официалните празници през септември:

Ремонт на битова техника на 21.09 и 22.09.2015 - ще има!


ремонт на перални по домовете,Сервиз за битова техника в София, официален празник, сервизРемонтите ще се извършват по предварително заявен график за посещение, диагностика и последващ сервиз на повредените  перални, печки, фурни, микровълнови, стъклокерамични плотове, телевизори, аспиратори, абсорбери, диспозери и друга битова техника и електроника по домовете в София.


Сервиз за битова техника, ремонт на перални, ремонт на перални по домовете, техник, майстор, сервиз


По-дребни домакински уреди – прахосмукачки, тостери, сешоари, блендъри, ютии, чопъри и друга битова техника – се доставят на място, като за целта е необходимо да се свържете с майстора, за да се договорят времето и условията за приемане и предаване на електроуредите.


ремонт на прахосмукачки, тостери, сешоари, блендъри, ютии, перални, печки, кафе машини, чопъри и друга битова техника


Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Витоша, Бокар, Славия, Крива река, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение с майстора в зависимост от дневното сервизно натоварване.

сервиз битова техника в Борово, Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Витоша, Бокар, Славия, Крива река, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, център, СофияДопълнителни запитвания относно сервизно обслужваните райони – на тел. 0898 371028, тъй като е невъзможно да бъдат изброени подробно кварталите в София.

За повече информация и още ремонти на електроуреди заповядайте в другите ми блогове.

сервиз за битова техника, ремонт на перални по домовете, есенна София, неделя, Борово, Манастирски ливади, Витоша, сервиз за перални, ремонт на печки


Заповядайте в страничката ми във Фейсбук. По този начин ще бъдете осведомени за наличие на промени и новости около сервизния майстор, текущата ремонтна дейност и натовареност на графика за деня или седмицата.


Ремонт на котлони, печки, фурни, микровълнови по домовете.

ремонт на котлони, печки, фурни, микровълнови по домоветеПрофесионален ремонт на битова техника и електроника по домовете.

фейсбук,сервиз за перални, ремонт на перални по домовете, ремонт, печки, фурни, диспозери, майстор, платки, техник, елтехник,Майсторът, който може, знае как и няма да Ви подведе!ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОПИТ, КОРЕКТНОСТ.
ТРЯБВА ВИ МАЙСТОР, ПОЛУЧАВАТЕ ИНЖЕНЕР.


Докато другите почиват, аз ремонтирам качествено. :)

сервиз битова техника, ремонт на печки, ремонт на перални, маншон, ремък, люк, пералнята тече, помпа на пералня, Ремонт на диспозери
Моето ново видеоклипче, което приготвих за Вас:

Ремонт на счупена гривна на люк на пералня Siltal – за този ремонт може да прочетете повече тук


Пожелавам спокойни и безаварийни почивни дни!

почивни дни, есенни плодове, сервиз за битова техника, Ремонт на перални, печки, телевизори по домоветеИнж. Галин Станев
За контакти: Тел. 0898 371028Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)