събота, 6 юни 2015 г.

Професионални ремонти на перални, печки, диспозери, телевизори от квалифициран майстор без почивен ден - тел. за връзка с инж Станев: 0898371028

Събота започва с продължителен звън на телефона в съвсем ранното утро, както и с прогноза за слънчев юнски ден. Разтревожен мъжки глас обяснява, че нещо се повредило по телевизора, почти приплаква да мина и проверя дали може да се поправи или да ходи да купува нов. Спешен ремонт и добър техник търсел, за да можел да гледа финала на Шампионска лига довечера. Приемам да го добавя в графика, въпреки че е претоварен - типично за почивен ден. 

перални сервиз


Ето набързо малко информация за ремонти: 

Квалифициран майстор за професионален ремонт на различни марки и модели повредени перални, печки, телевизори, микровълнови, аспиратори, абсорбери, диспозери по домовете в София. Сервизните услуги от инж. Станев се предоставят без почивен ден по предварително договорен график за посещение на място. 

ремонт на перални в събота и неделя


Инж. Станев предлага и извършва професионален ремонт на перални машини в София. Офертата за ремонта на пералните се отнася за град София, валидна е през цялата седмица. Услугата се извършва по следния начин – техникът посещава на място повредения електроуред за улеснение и удобство на собствениците на проблемната пералня, печка, аспиратор, съдомиялна… Следват диагностика и съответен ремонт.

ремонт на печки и фурни по домовете


Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните по предварително споразумение с майстора.

ремонт на перални и печки по домовете


Професионализмът, качеството на ремонтната дейност, практическият опит, подплатен с теоретични познания на академично ниво, прецизността към всеки дребен детайл, умелите навременни решения са от голямо значение за Вас, а коректността не е просто дума, лишена от съдържание, преписана своеволно, безогледно и нагло от сайт или обява на колега майстор, тогава не отлагайте повече да се свържете с необходимия за целта сервизен техник!

перални сервиз, майстор техник за перални, печки, аспиратори


Ето как ремонтирам платка на пералня и сменям изправителен блок:




Техническите умения се придобиват с пот на челото, те са резултат от добре блендирани теоретични познания и практически занимания, а не са част от повърхностни разходки из чужди блогове и форуми за събиране на снимков и текстов материал или копи-пейст напъни на доморасли "техници" с множество фалшиви регистрации и телефони, зад които удобно крият самоличността си. 

ремонт на микровълнови, фурни и печки



Професионализъм, опит, коректност. Търсите майстор, получавате инженер.

Майсторът, който може и знае как! :)

ремонт на перални


Предлага се и ремонт на по-дребни битови електроуреди (ютии, сешоари, тостери, птрахосмукачки, блендери, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.

сервиз битова техника

ремонт на сешоари, ремонт на тостери, ремонт на кафе машини, ремонт на платки, ремонт на перални



За контакт с инж. Станев – телефон 0898 371028



Големият въпрос тази вечер - Ювентус или Барселона? 
Вие как мислите - кой кого?


Харесайте и Фейсбук страничката ми, заповядайте и в другите блогове (линковете са указани най-горе) за още статии за различни ремонти на битова техника и още нещо. ;)

препоръка за добър майстор за перални по домовете


Слънчев уикенд с дъх на лято и футболни страсти!


ремонт на перални по домовете в събота и неделя










1 коментар:

Благодаря, че коментирахте! :)