неделя, 28 юни 2015 г.

Неделя - ден на ремонтите на перални по домовете, а майстор, който да свърши работа има на тел. 0898 371028

Неделя, последна за юни. В стаята ухае на липов цвят - клонката, потопена в прозрачна ваза, внася илюзията за парк у дома. Напомня, че все пак е лято, защото температурите вън са типични за друг сезон. Колена и стъпала реагират по свой болезнен начин на влажното и хладно време, особено вечер, когато отпусна напрежението след дългите часове на ремонт и лангъркане из градския транспорт. Уикендът е претоварен с поръчки за диагностика и ремонти на битова техника - перални, печки, телевизори.

ремонт на перални и печки в неделя


Казват, че петък е ден на майстора. Неделя е ден на ремонтите на перални по домовете. Повреждат се - най-често проблеми с отваряне на ключалки, запушени помпи, отказ на центрофугата да функционира нормално, стачкуваща електроника - какви ли не бели и неприятности,  когато най-малко се очакват. 


ремонт на перални по домовете



смяна на помпа на пералня



ремонт на перални, техник за перални


За това са майсторите - добри или не толкова, но когато потрябва техник да извърши качествен сервиз - има кой.  :)

счупена ключалка на пералня


Сервизна оферта от инж. Станев, валидна през цялата седмица в София:

Професионален сервиз за различни марки и модели перални, съдомиялни, печки, фурни, стъклокерамични плотове, котлони, микровълнови, аспиратори, абсорбери, диспозери, телевизори (CRT, LCD, LED, TFT, плазмени) и друга битова техника и електроника в София без почивен ден.


майстор за ремонт на битова техника в Борово, техник, сервиз


Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните по предварително споразумение с майстора в зависимост от дневното сервизно натоварване.  



Майсторът, който може и знае как! :)


ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОПИТ, КОРЕКТНОСТ.



Видео с мой ремонт: Ремонт на електромотор на аспиратор - смяна на температурен предпазител.





За допълнитена информация и още ремонти на електроуреди заповядайте в другите ми блогове. Линковете към тях са посочени по-напред. Присъединете се към страничката във Фейсбук, за да сте ъпдейтнати за последните новости около мен и сервизната дейност. 


изгоряла плоча на плот


Друго мое клипче - Ремонт на платка за пералня - смяна на изправителен блок (грец)




ТРЯБВА ВИ МАЙСТОР, ПОЛУЧАВАТЕ ИНЖЕНЕР.


ремонт на платка на пералня


За контакт с инж. Станев - тел. 0898 371028







Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)