вторник, 19 май 2015 г.

Ремонт на перални и печки по домовете - квалифициран майстор сменя ремък на пералня и изгоряла плоча за стъклокерамичен плот

Квалифициран майстор за ремонт на повредени перални, печки, телевизори, микровълнови, аспиратори, абсорбери, диспозери по домовете в София. Сервизните услуги от инж. Станев се предоставят без почивен ден по предварително договорен график за посещение на място. 

Ремонт на перални.

Най-многобройни се оказват ремонтите на перални машини, като повредите са разнообразни - блокирал люк, запушен филтър или помпа, течове, скъсани гумени уплътнения, изгоряла електроника, разместени четки, попаднали предмети или части от дрехи.

                                       ремонт на перални, пералнята тече, пералнята не пълни с водаСменях също ремък на пералня преди няколко дни. Ремъкът при пералните машини има функцията да предава мощността от електродвигателя към барабана на пералнята.


ремонт на перални по домовете


Първи и основен симптом за скъсан ремък на пералната машина е промененият звук на електроуреда при работа. Собствениците на повредените перални, които съм посещавал за сервиз, се оплакват от пронизващо остър свирещ звук. Нормалният типичен шум за добре работеща пералня липсва. Двигателят вдига свръхобороти (когато е четков мотор) и има опасност да изгори или да се разруши механично, т.е. да стане по-голяма повреда, чието ремонтиране ще струва по-скъпо, ако не се вземат своевременни мерки. 

                      
Ремонт на печки.При един от скорошните ремонти на печки се наложи смяна на изгорялата плоча на стъклокерамичния плот. Изненадата се оказа драстичното им поскъпване в магазините.                                                                               


Ремонт на печки и микровълнови по домовете в София


Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните по предварително споразумение с майстора.

                                              
ремонт на перални по домоветеПрофесионализъм, опит, коректност. Търсите майстор, получавате инженер.

Ремонт lxpress и инж. Станев – избирате едновременно качествен ремонт по домовете и коректен майстор с професионален опит, доказан през изминалите десетилетия, надживял не едно трудово предизвикателство!


                                      ремонт на перални в София


Майсторът, който може и знае как! :)Възможен е ремонт на по-дребни битови електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.За контакт с инж. Станев – телефон 0898 371028


Ремонт на печки, микровълнови, перални, фурниПрекрасна майска седмица на всички от майстора, който ремонтира перални и печки в София. 
Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)