събота, 23 май 2015 г.

Ремонт на перални по домовете в очакване на 24 май

Отново е събота, само ден преди най-българския, най-хубавия празник -  Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост, отбелязван на 24 май. Какви спомени пазя само в душата си от детските и младежките години - радостната атмосфера, подсилвана от венците, които сплитахме от божури и други пролетни цветя, новите дрехи и химнът на българската просвета - „Върви, народе възродени"! Тези дни попаднах на статистика, че над 300 милиона, разпръснати по целия свят, пишат на кирилица - повод за национална гордост. 

ремонт на перални по домовете


Кратка публикация днес, защото имам няколко ремонта на перални в списъка със задачите. 


пералнята тече, смяна на гумено уплътнение на пералня,


Ще ремонтирам перални и ще отстранявам повреди по тях, така ще премине съботният ден за майстора, който работи без почивен ден. 

сервиз битова техника


Процедурата по ремонтирането на пералните машини е следната - сервизният инженер посещава на място повредената перална машина и предприема необходимите действия за елиминиране на проблема, причинил дефектите. Ако е необходимо се закупуват нови части, за да бъдат подменени изгорелите елементи (при наличието на съответните резервни части в магазинната мрежа и при ценова обоснованост за необходимия ремонт на пералните).


термодатчик


Когато се наложи качествен ремонт на пералня, печка, аспиратор, телевизор, микровълнова или друга домакинска техника, можете да ме потърсите, за да запазите ден и час за диагностика и последващ сервиз на място. 


магнетрон
За контакт с инж. Станев – тел. 0898 371028


Професионализъм, опит, коректност. Търсите майстор, получавате инженер.


помпа на перална машина, пералнята тече, пералнята не тръгва,Ремонт lxpress и инж. Станев – избирате едновременно качествен ремонт по домовете и коректен майстор с професионален опит, доказан през изминалите десетилетия, надживял не едно трудово предизвикателство!

вратичката на пералнята не се отваря, ключалка на пералня,ремонт на перални по домовете, Сервиз за перални
Майсторът, който може и знае как! :)
1 коментар:

  1. Най-българският празник! Да пребъде писменото ни слово във времето!

    Поздрави, майсторе! ;-)

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че коментирахте! :)