неделя, 31 май 2015 г.

Квалифицирани ремонти на микровълнови, перални и аспиратор в неделя - тел. 0898 371028

Последна неделя, последен майски ден - от утре лятото ще потропа на вратата - дръзко като хлапак, обърнал шапката с козирката назад, ароматно, слънчево, знойно. Сякаш вчера празнувахме Коледа - така бързо профучава времето със скорост над 1000 км в минута. Отлитат завинаги делници, празници, срещи и раздели с хора, за някои остават спомени, други съзнанието ни услужливо е изтрило от паметта.

ремонт на перални, печки, телевизори в събота и неделя


Неделя е, но мен си ме чакат доста задачи - ще ремонтирам микровълнови, перални (за едната се знае, че ще се сменя ключалката на люка), а финалът ще бъде поставен от аспиратор, който проявявал капризи в режим на работа. 

ремонт на печки, фурни, микровълнови, изгорял магнетрон, слюда, ремонт на перални,

ремонт на микровълнови, перални, аспиратори в Борово, Красно село, Бъкстон, Лагера, Стрелбище, Бели брези, Студентски град,

майстор перални, техник перални, пералнята тече, пералнята не изхвърля вода, сервиз перални, ремонт на перални

Денят ще бъде дълъг, с което съм привикнал отдавна - безусловно означава, че този ден от седмицата е изпълнен с повече от обичайното ремонти на битова техника по домовете, най-често се налага да бъдат поправяни перални. 


перални сервиз, майстор перални, техник печки, ремонт на перални по домовете,Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни посещения в часове, различни от стандартните.

запушен филтр на пералня, ремонт на печки, ремонт на телевизори, ремонт на аспиратори, сервиз техника,


Ремонт lxpress означава качествено обслужване и коректно отношение.

ремонт на перални, ремонт на перални в София, запушен филтър, смяна на уплътнение на пералня, лагери пералня,


Майсторът, който може и знае как. ;)


ремонт на перални, ремонт на печки, телевизионен техник,


За повече информация интересни статии заповядайте в сайта и блоговете.

Инж. Галин Станев - За контакти: Тел. 0898 371028


Изгледайте и моето видео, в което ще видите ремонт на платка за пералня и смяна на изправителен блок (грец). Повече за този ремонт може да прочетете тук
Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)