четвъртък, 30 април 2015 г.

Ремонт на печки, фурни, плотове и котлони в София ден преди началото на романтичния май

Остава само ден до края на април. В очакване на най-романтичния месец в годината ми се иска да има синьо небе и приятно слънце над София, а студени и мрачни дни като сряда да се превърнат в рядкост. Люляковият храст пред блока ухае сладостно и ме връща години назад във времената на абитуриентските емоции. Животът изглеждаше изпълнен с възможности, примамливо намигаше, скрит зад учебниците по математика преди матурата. Дано майските дни бъдат достатъчно топли.

ремонт на печки, ремонт на фурни


Години по-късно животът на един майстор се върти главно около ремонти на разнообразна битова техника - ремонтирам перални, печки, фурни, аспиратори, телевизори, попитайте на какво не предлагам сервиз. 

ремонт на пераллни в Борово, Бели брези, Красно село, Манастирски ливади, Лозенец, Студентски град


Днешният анонс е за ремонт на печки, фурни, котлони, плотове и отстраняване на следните повреди:

– При електрическите готварски печки най-масовите срещани дефекти са изгорял нагревател или плоча на котлон. Следват поправки на прегорели контакти или стопени ключове. Често се налага да се поправят нагорелите клеми по инсталацията на печката (към нагревател или ключ), както и повредени терморегулатори, термоограничители или таймери.

ремонт на фурни в БоровоЖ. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и по предварително споразумение с майстора часове за посещение и ремонт извън работните могат да бъдат договорени.
смяна на ключове на печки
Ключ за стъклокерамичен плот (енергиен ключ) 


Ремонт lxpress и инж. Станев – избирате едновременно качествен ремонт по домовете и коректен майстор с професионален опит, доказан през изминалите десетилетия, надживял не едно трудово предизвикателство!


Ремонт на микровълнови и печкиДържите на професионализма, качеството на ремонтната дейност, практическия опит, подплатен с теоретични познания на академично ниво, прецизността към всеки дребен детайл, умелите навременни решения, а коректността не е просто дума, изпразнена от съдържание, преписана своеволно, безогледно и нагло от сайт или обява на колега майстор, тогава не отлагайте повече да се свържете с правилния сервизен техник!

За контакт с инж. Станев – телефон 0898 371028


 Ремонт на перални п одомовете


Майсторът, който може и знае как! :)


Повече за мен прочетете тук.Вместо пожелание споделям мисъл на Курт Вонегът (11 ноември 1922-11 април 2007) за гимнастика на ума:

Историята е поредица от изненади. Тя може само да ни подготви да не бъдем изненадвани отново и отново.  „Фарс или никога вече самота“
Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)