неделя, 26 април 2015 г.

Пролетна неделя в София и неизбежен ремонт на перални и печка по домовете без почивен ден за майстора

Топла и приятна неделя в София, време за разходки и отмора, не и за работа. От отворената врата на балкона долитат свежи аромати на разцъфтели клонки. Люляковите храсти пред блока също се разпъпиха. Обичам уханието му, наслаждавам се на приятния лилаво-морав цвят, докато минавам край него. Сутринта и започна с подгряване на вода в микровълновата за чаша ароматно кафе за мен и чай за съпругата ми. Котенцето весело подскача като малко зайче, доволно от пролетните градуси и обикаля панелката, притичквайки от кухнята на терасата, после в хола, бързо пробягва през коридорчето и отново се спира за миг при мен, следва отново същия маршрут. 


ремонт на печки


Имам още малко време у дома, чакат ме ремонти на перални и печка. Не са в далечни квартали, последните са в Борово и Манастирски ливади. Няма да губя време в стоене по спирките на градския транспорт, в неделен ден е необходима ударна доза търпение за това. 

микровълнови печки ремонт


Допивам кафето, все още топло, изплаквам бързо чашката и я поставям при измитите съдове. Дребни домакински навици, издаващи желанире за уют и спокойствие. Обличам леко якенце върху тънката блуза, връзвам обувките, премятам чанта с инструменти през рамо - безплатен ежедневен фитнес и тръгвам към поредната неделя, в която ще поправям битова техника по домовете. 


телевизионен сервиз в София


Ако и вие се нуждаете от ремонт на пералня, печка, аспиратор, телевизор, микровълнова или друга домакинска техника, можете да ме потърсите, за да запазите ден и час за диагностика и последващ сервиз на място. 

Професионализъм, опит, коректност. Търсите майстор, получавате инженер.

Ремонт lxpress и инж. Станев – избирате едновременно качествен ремонт по домовете и коректен майстор с професионален опит, доказан през изминалите десетилетия, надживял не едно трудово предизвикателство!



пералнята не работи



Държите на професионализма, качеството на ремонтната дейност, практическия опит, подплатен с теоретични познания на академично ниво, прецизността към всеки дребен детайл, умелите навременни решения, а коректността не е просто дума, изпразнена от съдържание, преписана своеволно, безогледно и нагло от сайт или обява на колега майстор, тогава не отлагайте повече да се свържете с правилния сервизен техник!

За контакт с инж. Станев – телефон 0898 371028


ремонт на перални по домовете




Визитка на инж. Станев

Електроинженер, с над тридесетгодишен професионален опит в областта на електрониката и битовата техника и свързаните с тях ремонти, извършва професионален ремонт на различни марки и модели перални машини, готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, телевизори (CRT, LCD, LED, TFT, плазмени), аспиратори, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), съдомиялни, микровълнови, електронни платки на климатици, сушилни, прахосмукачки и друга черна и бяла техника по домовете без почивен ден в удобно време. Ремонт на по-дребна битова техника (ютии, сешоари, тостери, котлони и др.) е възможен, като детайлите се уточняват предварително с инж. Станев.


ремонт на фурни



Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и по предварително споразумение с майстора часове за посещение и ремонт извън работните могат да бъдат договорени.


ремонт на печки, микровълнови, съдомиялни, перални, изгорял нагревател на фурна,




Майсторът, който може и знае как! :)



ремонт на прахосмукачки, ютии, фурни, телевизори







Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)