понеделник, 20 април 2015 г.

Спестете време и тревоги, като се обадите на инж. Станев при повредени перални, телевизори, микровълнови, аспиратори, печки...

Ще започна с цитат от автор, който харесвам, защото в привидно ироничните думи има много дълбок и неизказан смисъл, добър мотиватор за последващ размисъл. 

"Животът е като указания на кутия с овесени ядки - по-благоразумно е да ти прочетеш предварително." (Крадец на време, Тери Пратчет).


ремонт на печки, фурни, микровълнови


Дори да прочетете днешната публикация след като се е повредил някой електроуред у дома, се надявам, че би могла да се окаже от полза на някого от вас. 

Изгорял ключ за стъклокерамичен плот
Изгорял ключ за стъклокерамичен плот

Инж. Станев предлага и извършва професионален ремонт на перални машини в София. Офертата за ремонта на пералните се отнася за град София, валидна е през цялата седмица. Услугата се извършва по следния начин – техникът посещава на място повредения електроуред за улеснение и удобство на собствениците на проблемната пералня, печка, аспиратор, съдомиялна… Следват диагностика и съответен ремонт.

Сервиз за перални в София

Отстранявам качествено повреди, свързани с този електроуред (блокирал люк, изгоряла блокировка на люка, повредена дренажна помпа, счупена ключалка, почистване на четки, смяна с нови при нужда, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи/маркучи, течове, проблеми с центрофуга, програматори, поправка на повредени платки, и други) и предлагам адекватни навременни решения, водещи до успешна развръзка на техническия проблем.

изгоряла блокировка на люк на пералняПрофесионализъм, опит, коректност. Търсите майстор, получавате инженер.

Ремонт lxpress и инж. Станев – избирате едновременно качествен ремонт по домовете и коректен майстор с професионален опит, доказан през изминалите десетилетия, надживял не едно трудово предизвикателство!ремонт на печки, фурни, плотове по домовете


Държите на професионализма, качеството на ремонтната дейност, практическия опит, подплатен с теоретични познания на академично ниво, прецизността към всеки дребен детайл, умелите навременни решения, а коректността не е просто дума, изпразнена от съдържание, преписана своеволно, безогледно и нагло от сайт или обява на колега майстор, тогава не отлагайте повече да се свържете с правилния сервизен техник!

За контакт с инж. Станев – телефон 0898 371028

Сервиз за битова техника в събота и неделя


Визитка на инж. Станев

Електроинженер, с над тридесетгодишен професионален опит в областта на електрониката и битовата техника и свързаните с тях ремонти, извършва професионален ремонт на различни марки и модели перални машини, готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, телевизори (CRT, LCD, LED, TFT, плазмени), аспиратори, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), съдомиялни, микровълнови, електронни платки на климатици, сушилни, прахосмукачки и друга черна и бяла техника по домовете без почивен ден в удобно време. Ремонт на по-дребна битова техника (ютии, сешоари, тостери, котлони и др.) е възможен, като детайлите се уточняват предварително с инж. Станев.
ремонт на перални, аспиратори, тостери, сешоари, микровълнови, съдомиялни


ремонт на перални, съдомиялни, фурни, микровълнови, ютии, аспиратори, сешоари


Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и по предварително споразумение с майстора часове за посещение и ремонт извън работните могат да бъдат договорени.

ремонт на перални в Борово, ГоцеДелчев, Манастирски ливади, Бояна, Витоша, Бокар, Мотописта, Дървеница, Дианабад, Студентски град,


Майсторът, който може и знае как! :)


И без да четете  инструкции по различни предмети, просто се свържете с инж. Станев, за да спестите време, нерви и тревоги покрай повредени перални, телевизори, микровълнови, аспиратори, печки...


1 коментар:

  1. Тери Пратчет е сред любимите ми автори за всички времена!

    Успешни ремонти, майсторе! ;)

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че коментирахте! :)