сряда, 8 април 2015 г.

Професионален ремонт на печки, микровълнови, стъклокерамични плотове и фурни по домовете - посрещнете Великден с поправени електроуреди

Наближава светлият християнски празник Великден и традиционно се събираме покрай трапезата. Ясно е, че празникът няма нищо общо с храната, а с тържеството на духа над материята, на любовта над омразата, на саможертвата в името на човешкото спасение. И все пак на семейни тържества се стремим да зарадваме близките си с великденски козунак, а децата - с цветни, домашно боядисани и украсени яйца, като символ на прераждането и новия живот. 

ремонт на печки по домовете, смяна на нагревател, Великден
Надеждата за по-добър живот не угасва никога


За да си осигурите незабравими моменти с роднини и приятели, е добре да се погрижите за някои подробности. Например, да смените реотана на фурната, който е изгорял или някой прегорял контакт. Не оставяйте подробности от битово естество да помрачат настроението заради дребна повреда, която може да бъде поправена. 



ремонт на перални в Бели брези, Стрелбище, Лозенец, Лагера, Хиподрума, Бояна, Борово, Студентски град, Дървеница, Борово, Манастирски ливади, Бъкстон, Овча купел,


Инж. Станев предлага и извършва професионален ремонт на печки, стъклокерамични плотове, котлони,  фурни, микровълнови по домовете в София в удобно за Вас  време в делнични и почивни дни. 


изгорял ключ за стъклокерамичен плот
Изгорял ключ за стъклокерамичен плот



Към майсторски извършваните услуги спадат отстраняване на следните повреди и дефекти:

– При електрическите готварски печки най-често срещаните повреди са изгорял нагревател или плоча на котлон. Следват поправки на прегорели контакти или стопени ключове. Не са малко нагорелите клеми по инсталацията на печката (към нагревател или ключ), както и повредени терморегулатори, термоограничители или таймери.



ремонт на перални в София


– При микровълновите – обикновено повредите са изгоряла лампичка, изгорял предпазител на високото напрежение, прекъснат високоволтов диод, повреден магнетрон, повредени комутационни микроключове.


ремонт на врътки на ключове на печка


Защо да изберете сервизната оферта от инж. Станев:

В този случай, необходимостта от транспортиране на повредената печка до сервиз отпада. Когато ремонтът се извършва у дома, много излишни нерви и главоболия могат да се предотвратят с пренасянето и евентуално физическо нараняване на електроуреда. Времето също е значително преимущество – то е скъп ресурс в ежедневието на модерния столичанин с динамичен лайфстайл. Ремонтите, които извършвам като майстор техник, са не само по домовете, но и за Ваше удобство са възможни през почивните дни – събота или неделя в удобно за Вас време. Часовете за ремонт се съгласуват предварително със сервизния инженер.

Професионализъм, опит, коректност. Търсите майстор, получавате инженер.


изгорял магнетрон


Ремонт lxpress и инж. Станев – избирате едновременно качествен ремонт по домовете и коректен майстор с професионален опит, доказан през изминалите десетилетия, надживял не едно трудово предизвикателство!

Държите на професионализма, качеството, опита, прецизността към всеки детайл, умелите навременни решения, а коректността не е просто дума, изпразнена от съдържание, преписана безогледно и нагло от сайт или обява на колега майстор, тогава не се колебайте да позвъните на точния човек!

За контакт с инж. Станев – телефон 0898 371028


Визитка на инж. Станев

Електроинженер, с над тридесетгодишен професионален опит в областта на електрониката и битовата техника и свързаните с тях ремонти, извършва професионален ремонт на различни марки и модели перални машини, готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, телевизори (CRT, LCD, LED, TFT, плазмени), аспиратори, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), съдомиялни, микровълнови, електронни платки на климатици, сушилни, прахосмукачки и друга черна и бяла техника по домовете без почивен ден в удобно време.


ремонт на перални


Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните по предварително споразумение с майстора.



сервиз телевизори



Майсторът, който може и знае как! :)






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)