сряда, 14 януари 2015 г.

Получавате професионализъм, опит, коректност заедно с ремонтите на перални, съдомиялни, печки, телевизори и друга битова техника и електроника по домовете в София


Електроинженер с над тридесетгодишен професионален опит в областта на електрониката и битовата техника и свързаните с тях ремонти извършва професионален ремонт на перални машини, съдомиялни, печки, микровълнови, телевизори (CRT, LCD, LED, TFT, плазмени), аспиратори, диспозери и друга черна и бяла техника по домовете без почивен ден.

ремонт на микровълнови, печки, фурни


Предоставям качествен сервиз на перални машини (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи, проблеми с програматор, центрофуга, течове...), съдомиялни, микровълнови, печки, аспиратори, телевизори, диспозери с посещение по домовете в София. 


ремонт на перални, печки, телевизори по домовете, майстор

Получавате професионализъм, опит, коректност заедно с ремонтите на перални, съдомиялни, печки, телевизори и друга битова техника и електроника по домовете в София.





Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Овча Купел, Лозенец, Бояна, Иван Вазов, широк център на София и други се ползват с предимство при посещението - възможни са часове за ремонт извън работните.

Сервиз за перални по домовете


На посочения телефонен номер 0898 371028 може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение в рамките на стандартния работен ден за прецизна диагностика и професионален сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Станев.


ремонт на перални по домовете, майстор перални, техник,


Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.


пералнята тече, програматор, пералнята не центрофугира


Професионализъм, опит, коректност!
Трябва Ви майстор, получавате инженер.

=======================================
инж. Станев, тел. 0898 371028
=======================================

Заповядайте в другите блогове и сайт за повече информация, интересни статии и ремонти.




запушен филтър, изгоряла помпа, как да ремонтирам пералня



Пожелавам слънчева сряда и много настроение! :) 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)