сряда, 1 октомври 2014 г.

Японска гравюра с есенни цветя и пълнолуние зарежда с настроение майстора след обичайните ремонти на перални, печки, телевизори

На път за дома днес малко преди 19 часа, след като приключих с ремонтите за деня днес (телевизор, перални и диспозер), си мислех, минавайки покрай клонките с жълтеещи листа на хилавите храстчета по моя маршрут – какви изненади ще ни донесе октомври. Ще бъде ли по-добър от миналия, ще изпълни с надежда за по-благоприятен живот дните ни? Въпроси, очаквания, предчувствия за промени…По-добри, по-смислени, по-безкористни. Дали?

счупен люк на пералня


Ангажиран с ремонти на различни телевизори, перални, печки, улисан в сервиз на битова техника по домовете, понякога се улавям, че остава все по-малко време за нещата, които обичам. Надявам се, това не важи за хората, които обичам. Все още не. Питам се дали си заслужава. Отгворът идва сам – без работата, която изпълва дните ми, едва ли ще бъде възможно да съществувам. В тази връзка, борейки се за оцеляване, къде свършва животът и кога започва тъжното вегетиране…Уви, животът не е безкраен празник.ремонт на програматор на пералня


Вечерите са време да отделиш на близките, да се отпуснете спокойно и да споделяте идеи, размисли, планове. Общи. Като вечерята, която ще разделим по-късно. Като ложето, което делим през нощите, сгушени като малки хлапета, които се страхуват да останат сами в тъмното. Като радостите и тревогите, които споделяме. Като ти и аз – просто, необходимо, две половинки на едно цяло. Това са общите ни вечери – усещане за принадлежност и нежност. Нищо, че утре отново продължавам с ремонтите – перални и печки, микровълнови и диспозери…

възстановяване на писти


Телефонът звъни настойчиво – търсят майстора за спешен ремонт в противоположен край на София – ремонт на пералня, която не изхвърля водата. Само да отида до там – повече от час, диагностика, ремонт, прибиране обратно в Борово, ще мине полунощ. Подсмихвам се, предлагам друг свободен час през почивните дни, които за мен далеч не са такива. Ремонт на битова техника по домовете без почивен ден – такава услуга предлагам, но не денонощно.


японски гравюри
Autumn flowers in front of full moon - Hiroshige 

Цъфнали есенни цветя,  изящни по японски, никаква претрупаност, нежни пастелни цветове и огромна луна - свидетел на нощната красота. Есенни цветя на пълнолуние, създадена през 1853 година. Авторът е Хирошиге. Още за гравюрите Укийо-е може да потърсите в този блог. 

Усмихвам се, тайничко и наум, потривам невидимо длани, с душица изправена на нокти – малко радост в дните на майстора, красота, непроменена с вековете, приказна магия, която се носи във въздуха и през времето… Прекрасни есенни цветя и пълнолуние на хартия, гравирани отдавна, за да ме радват днес.

Заслужил съм си удоволствието. Вие - също. 
=====

Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма.

Заповядайте в нашите блогове и сайт за повече информация, ремонти и статии.


микровълнови сервиз


Ремонт на печки и микровълнови по домовете без почивен ден

Ремонт lxpress и инж. Станев – качествен ремонт и коректен майстор!

При необходимост от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), обадете се на този телефонен номер: 0898 371028.

техник за телевизори


На посочения телефонен номер може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение за диагностика и сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Станев. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.

ремонт на печки, телевизори
Ремонт на перални по домовете без почивен ден


Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението – възможни часове за ремонт извън работните.

Инж. Галин Станев

За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи), съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, фурни, микровълнови,  прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.
Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)