петък, 20 юни 2014 г.

Ремонт на перална машина с разхлабена клема – случай от практиката на майстора на ремонтите на битова техника по домовете в София


Обект на днешната ми публикация ще бъде  случай от практиката ми на майстор, който извършва сервизни услуги за различни електроуреди (поправям перални машини, сушилни, съдомиялни, различни марки и модели телевизори, печки, фурни, котлони, микровълнови, абсорбатори и още много друга битова техника) по домовете в София без почивен ден. 


Неотдавна ме потърсиха за ремонт на перална машина, както всеки нормален ден – без значение делник или празник. Ремонтите на перални, печки, телевизори, микровълнови отнемат по-голямата част от деня ми, като оставят минимална частица свободно време за моите чисто човешки хобита и занимания. Предполагам, повечето работещи хора са поставени пред същата ситуация – работа vs свободно време. Победителят е безспорен, не е нужно дори да залагаме в полза, на която и да е опция.

Ремонт на перална машина с разхлабена клема


Връщам се към ремонта на пералнята. Проблемът беше, че пералната машина не включваше. Отворих горния капак и замерих – влизаше напрежение в електроуреда. След това измерих главния прекъсвач (който включва пералнята) и се оказа, че едната линия не работи и не подава напрежение на пералнята. Разбутах кабелите, нещо пропука и разбрах, че едната клема е разхлабена и не дава контакт. Отрязах я, кербовах нова (свързах към кабела), поставих я на мястото и пералнята тръгна.Ремонтът, който не беше от най-сложните и скъпите, бе успешен и собствениците спокойно можеха да използват по предназначение пералната машина.

Ремонт на разхлабена клема на пералня

В този ред на мисли – струва ли си да провалите малкото свободните моменти, които имате, през делниците или уикенда, заради някоя техническа неизправност на битов електроуред? Проблеми и повреди, които могат да бъдат лесно отстранени и ремонтът да бъде извършен без да напускате дома си – има такъв филм!


Решението, което ще ви позволи да изкарате почивните си дни спокойно като такива, а работните дни, фокусирани върху основните си задължения, идва с Ремонт lxpress!

Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма!Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение и качествен сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за ремонт извън работните.

Ремонт lxpress означава качествено обслужване и коректно отношение.За повече информация интересни статии заповядайте в сайта и блоговете ни.
Инж. Галин Станев

За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.
Изразявам чисто човешка съпричастност към пострадалите от наводненията в последните дни в България...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)