неделя, 15 юни 2014 г.

Неделни ремонти на перални, телевизори и печки по домовете в София

Неделен ден в София. Улиците са притихнали, повечето хора са по домовете си. Хубаво е да мързелуваш пред телевизора, удобно разположен на меко диванче, а в кухнята покрай печката да шета любима жена, приготвяйки вкусен обяд за близките. 

Има и други работещи в неделя, не съм само аз, сам убеждавам себе си за кой ли път. 

Работата ми като майстор на битова техника без почивен ден се състои в следното:

- Ремонт на телевизори по домовете  (LED, LCD, TFT, кинескопни, плазмени);Ремонт на перални машини по домовете;- Ремонт на печки, фурни, микровълнови, стъклокерамични плотове по домовете.Извършвам качествен сервиз на телевизори, перални машини (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи), съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.
Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението – възможни часове за ремонт извън работните.


При необходимост от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника на място в София (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), обадете се на този телефонен номер: 0898 371028.На посочения телефонен номер може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение запрецизна диагностика и професионален сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Станев. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.Изкуството да бъдеш професионалист!
Когато другите почиват, аз ремонтирам. И то качествено!
За добрия майстор почивен ден няма.

Посетете другите блогове и сайт за повече информация и контакт, ремонти и полезни статии.
Ремонт lxpress и инж. Станев – качествен ремонт и коректен майстор!

===

Пожелавам хубав неделен ден, изпълнен с настроение и любов!
1 коментар:

  1. Славчев

    Благодаря, майсторе! Доволен съм от работата ти, ако се наложи, ще те търся пак.

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че коментирахте! :)