петък, 2 май 2014 г.

Ремонт на битова техника по домовете в София през майските празници (1-6 май, 2014)

Тече почти седмичната серия от майски празници. Отмина Първи май, предстои  дълъг уикенд (денят на майстора, събота и неделя), следва Гергьовден. Така почти за всеки ще се намери какво да отбележи и отпразнува. 

Вероятно част от Вас няма да работят. Много учреждения, магазини, фирми също ще бъдат затворени. Ще е полезно да бъдете информирани, че има майстор техник и сервиз, които няма да почиват, ако се наложи спешен ремонт. На никого няма да е приятно дребни битови проблеми да помрачат атмосферата у дома, когато семейството прекарва повече време заедно, в сравнение с делничните дни. Дори да сме много внимателни в боравенето с битовата техника, винаги съществува потенциален риск някой електроуред да се повреди.


Ремонт на битова техника по домовете в София без почивен ден


В случай на необходимост от спешна реакция и неотложен сервиз,  на помощ мога да се притека аз. :)

Ето защо и как мога да се окажа много полезен:

Предлагам ремонт по домовете в София на битова техника. Вие няма да излизате, няма да се наложи да демонтирате тежки перални, например, и да ги транспортирате в някой отдалечен сервиз и след няколко дни да повторите цялата процедура отново в обратен ред.




Просто и ефикасно решение за повредените електроуреди – обадете се на тел. 0898 371028 и запазете удобен за Вас час и ден за посещение, диагностика и ремонт на неработещата битова техника – без значение черна или бяла.

Ремонт на печки, фурни, микровълнови по домовете в София

Получавате качествен сервиз на различни марки и модели телевизори (CRT, LED, LCD), перални машини (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи/маркучи), проблемни програматори, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София, без почивен ден.

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението – възможни часове за ремонт извън работните.
Запушен филтър на перална машина

Посетете нашия сайт и блогове, за да намерите полезна информация и голям брой развлекателни публикации на различни теми.





Инж. Галин Станев

За контакти: Тел. 0898 371028




Пожелавам приятни почивни дни и майско настроение с една снимка от Родопите, където бях преди десетина дни.


3 коментара:

  1. Поздравления за интересният блог.В крайна сметка на всеки му се налага да получи такава помощ.Лично на мен ми гръмна компютъра преди празниците и съответно нямше към кого да се обърна, а работата ми е свръзана с интернет.Добре е че при нужда вече знам към кой да се обърна за битовата си техника, че с това непрекъснато спиране на тока за секунда става страшно и за микровълновите.Блога ви е страхотен, много забавен и запомнящ се.

    ОтговорИзтриване
  2. Много хубав сайт, винаги когато нещо се развали се опитвам да го поправя ( не аз лично, а майстор), вместо да бързам да купувам ново...

    ОтговорИзтриване
  3. Това е чудесно и много удобно! Особено за дами, които трябва да се справят сами с всичко.

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че коментирахте! :)