понеделник, 7 април 2014 г.

Успешна нова седмица с пейзаж, рисуван от майстора на ремонтите наперални, печки и телевизори по домовете в София


Непрекъснатите ремонти и поправки на повредени електроуреди, които изпълват делниците и уикендите ми, както и все по-натоварената моя програма, свързана със сервизна дейност на битова техника (перални, телевизори – печки, електронни платки на климатици и др.), консумират почти цялото свободно време, което мога да посветя на хобитата си, и в частност – на рисуването. Това не ме радва особено. Приемам фактите, че не мога да имам всичко едновременно, за огромно мое съжаление. Утешавам се, че въртележката на живота редува неприятното с приятното, черното с бялото, а след ледената бяла зима идват цветна пролет и жежко лято. Кръговрат. 

Петък за много хора означава край на работната седмица. За други – не. От втората категория съм. В графика си имам записани часове за ремонт на перални и телевизори до вторник. Събота и неделя обичайно са много натоварени със сервизна дейност. Част от битието на майстор техник.

Ще започна новата седмица като предложа на вниманието ви  моя картинка на зимна тематика, рисувана преди няколко години върху платно с акрилни бои. Все се канех да я пусна, а съобщиха, че белият сезон вече си тръгвал, лятото не е много вървежно да поствам зимни пейзажи. По-хладната вълна тези дни ме вдъхновява тематично. 

Започнах с изобразяването на Форда, защото харесвам заоблените форми на пикапите Форд от 50-те години на 20 век. Много често биват реставрирани и връщани към втори живот главно в Америка. Постепенно добавих другите елементи от композицията и се получи зимен пейзаж с ловна хижа в канадски стил, далеч от динамиката и стреса на цивилизацията и дебнещите опасности от заледените тротоари. За оживяване на сцената добавих и една малка лисичка. За подсилване на ефекта на снега добавих пестеливо сребърна боя. Картината е рисувана със смесена техника – класическа и импасто (плътни, гъсти мазки в характерен за импресионистите стил). Размерите й са 24х19 см. Все още чака подходящата си рамка. Рамките, които виждате на снимките, са дело на компютърна програма за обработване на фотки.

 Надявам се да харесате пейзажчето.


Зимен пейзаж с акрилни бои





А от майстора на ремонтите на перални, печки, телевизори получавате пожелание за успешна и вдъхновена нова седмица!. 

==

Изкуството да бъдеш професионалист!



За добрия майстор почивен ден няма!


Ремонт lxpress и инж. Станев – качествен ремонт и коректен майстор!

Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.



Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението.






Инж. Галин Станев



За контакти: Тел. 0898 371028



Качествен сервиз на телевизори, перални машини (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи), съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелници за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.


1 коментар:

  1. Блога ви е страхотен поздравления.Показвате ни много красиви рисунки, вие ли сте техният майстор, ако е така можете спокойно да си направите отделна секция тук само с ваши картини, на които да се любуваме всички, понеже имате талант.Да ти дойде майстор у дома не е мечта на нито една домакиня, но понякога просто се налага.Важното е да попаднеш на свестен и съвестен човек,който си разбира от работата.

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че коментирахте! :)