вторник, 12 ноември 2013 г.

Какъв телевизор да закупя? Отговор от майстора на ремонтите

Какъв телевизор да закупя? Не много отдавна получих това запитване във форума на моя сайт http://lxpress.alle.bg/ да споделя мнение  за избор на нов телевизор за дома. Бяха посочени два модела, от които не бих препоръчал нито един.

Ако се интересувате защо не, може да дочетете до края днешната публикация на майстора на ремонтите на телевизори и перални в ролята на технически консултант.

Като начало, кандидат купувачът беше спрял избора си на два модела телевизори с марката  LG, които се различаваха в размера –  бяха посочени 29 и 32 инча. По моето скромно мнение, далеч съм от мисълта, че тази марка телевизори предлага  най-добрия избор като съотношение цена – качество.

Второ, изборът бе попаднал на смарт телевизори, което не си оправдаваше парите в конкретния случай – да се плащат 150 лв в повече, в сравнение с обикновен телевизор, за да имаш браузър, който позволява да се използват единствено две-три приложения, които са директни (като Скайп, например). Допълнително трябва да се включат подвижна уеб камера и микрофон за целта. Да не говорим, че картината е отвратителна – снимана е обикновено с ниска резолюция на камерата. Технически и финансово погледнато – няма смисъл от такъв тип смарт телевизор, който е снабден единствено  с браузър.

Съществуват модели телевизори на Sony и Panasonic, които са с интерактивно управление – с жестово, с гласово управление, които определено биха били по-сполучлив избор.

За тази сума пари е възможно да се  закупи по-голям и по-качествен телевизор – Sony и Samsung имат текущи промоции и на много изгодни цени. Това показва бърза проверка в магазинната мрежа на големите търговски вериги за техника.


Разбира се, последната дума за избор на нов телевизор имате вие!


Избор на нов телевизорИзкуството да бъдеш професионалист!


За добрия майстор почивен ден няма!Важно: Не работя с посредници, а единственият телефон, на който приемам поръчки за ремонт и мога да бъда намерен, е 0898 371028, може да оставите и  съобщение/коментар тук.


 


Инж. Галин Станев

 

За контакти: Тел. 0898 371028


Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, абсорбери, диспозери, печки, фурни, микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.


1 коментар:

  1. Информацията за избор на нов телевизор ми беше от полза. Хубав ден.

    Емил Танчев

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че коментирахте! :)