вторник, 22 октомври 2013 г.

Качествен ремонт на перални машини, телевизори, печки и друга битова техника по домовете или изкуството да бъдеш професионалистАко Ви е необходим  качествен професионален  ремонт за Вашата перална, съдомиялна или сушилна машина, телевизор (различни марки и модели - CRT, LED, LCD, плазмени), готварска или отоплителна печка (в студените eсенни нощи се погрижете за своите малки деца и възрастни близки), фурна, микровълнова, абсорбатор, мелница за битови отпадъци (диспозер) и други електроуреди, които се нуждаят от експресна  поправка, без да напускате дома си, съществува лесен  изход от създалата се проблемна ситуация. 

Решението, което би спестило излишни тревоги, главоболия и проблеми покрай повредената битова техника (черна и бяла) – се изразява именно в това да потърсите добър, надежден и коректен майстор техник с дългогодишен опит в  електрониката и електротехниката и  извършил хиляди (без да преувеличавам!) ремонти в съответните области, поправил е толкова много телевизори, перални, печки и всевъзможна битова техника, че спокойно може да се напълни голям магазин.   Майсторът с   инженерно образование,  може да намерите само на тел. 0898 371028, на който ще можете и да ангажирате в удобен за Вас ден и час за посещение, диагностика, ако се налага - монтаж или демонтаж на електроуред, както  и ремонт на пералнята, печката или телевизора.

Ремонт lxpress предлага сервизни услуги за битова техника с посещение на адрес,  включително събота и неделя. В добавка - консултации при закупуване на нова техника или нужда от техническо мнение или препоръка.

Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма!

Важно: Не работя с посредници, а единственият телефон, на който приемам поръчки за сервиз на черна и бяла техника и мога да бъда намерен, е 0898 371028, може да оставите и  съобщение/коментар тук.

И може!За контакти: Тел. 0898 371028

Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, абсорбери, диспозери, печки, фурни, микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.
3 коментара:

 1. Благодаря за коректността и ремонта, майсторе!


  Михайлов

  ОтговорИзтриване
 2. Здравейте,

  Люкът на пералната машина блокира и не мога да отворя, а вътре е прането. Възможно ли е да се разберем за посещение, за да отстраните повредата и извършите необходимия ремонт? Ще се обадя след 15 часа за уточняване на адреса ми.

  Благодаря предварително.

  Ваня Младенова

  ОтговорИзтриване
 3. Леки ремонти и хубав петък, майсторе! сем. Динкови

  ОтговорИзтриване

Благодаря, че коментирахте! :)