вторник, 6 август 2013 г.

Усмихнат и слънчев ден от майстора на ремонтите на перални, телевизори и печки



Започвам деня с цитат на Скот Адамс и продължвам с ремонт на перални – поне две днес.



* Обикновените хора смятат щом нещо не е повредено, няма нужда от ремонт. Инженерите пък са на мнение, че щом нещо не се поврежда, значи то все още не е с достатъчно възможности и екстри. Скот Адамс (карикатурист)



Като инженер и майстор на ремонтите на битова техника се усмихвам на този цитат, защото самият аз обичам да чета за технически показатели и спефикации на различни уреди – не само перални, телевизори, печки, съдомиялни (които са част от ежедневието ми на човек, занимаващ се със сервиз), но и следя технологичните новости, понякога с отвертка в ръка. Шегата настрани, всеки има своите интереси и хора с подобни на моите биха ме разбрали отлично. 


Времето ми на майстор техник е ограничено днес, затова няма да навлизам в технически разкази за пореден ремонт на телевизор, пералня или фурна, а с една забавна снимка на лятна тема ще пожелая усмихнат и слънчев ден!

Кой не обича сладолед!









За контакти:



Тел. 0898 371028



Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, печки, фурни,  микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)