четвъртък, 23 май 2013 г.

Ако се нуждаете от ремонт на телевизор, сервиз на пералня, печка или фурна, то сте попаднали на точното място. Плюс една добра новина за редовните клиенти на Ремонт lxpress



Ако търсите телевизионен техник, който да ремонтира вашия телевизор, ако имате нужда от майстор, който да поправи пералнята, съдомиялната, сушилнята, ако се налага сервиз на климатик, бойлер, печка, фурна или микровълнова, ако не желаете вашите електроуреди да напускат дома ви – има решение: свържете се с  инж. Станев и забравете проблемите с капризната битова техника. 

Ремонт lxpress предлага ремонт по домовете в удобно за вас време без почивен ден. 

И една добра новина от майстора на ремонтите на битова техника – считано от 20. 05. 2013  до 20. 06. 2013 година, редовните клиенти на Ремонт lxpress получават 50% отстъпка от таксата за посещение и диагностика. Може да запишете ден и час за посещение на тел. 0898 371028.

Очаквам вашите запитвания и коментари във форума на сайта или под статиите. 



Припомням – НЕ работя с посредници и не изпращам никого от свое име! При съмнение, моля, информирайте ме на посочените телефон, имейл или сайт





Ремонт lxpress
Инж. Галин Станев

За контакти:

Тел. 0898 371028

Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, печки, фурни,  микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.

1 коментар:

Благодаря, че коментирахте! :)