неделя, 26 май 2013 г.

Почистване на микровълнова – една хитринка от кухнята на майстора на ремонтите на битова техникаДнешната неделя на майстора – ден не само за ремонти на телевизор и пералня, но и за почистване на дома и битовата техника, а най-хубавата част – почивка (разбирай – четене), тепърва предстои. 

В тази връзка, споделям една бърза и много лесна хитринка за почистване на петна от микровълновата фурна с подръчни средства от кухнята на Ремонт lxpress.

Имате нужда единствено от купа (да напомня - неметална), най-обикновен оцет (за неговите ползи се говори и пише много не само във виртуалното), около 50 мл, след това доливате вода приблизително 200 мл. Полученият разтвор загрявате за 5 минути на най-голяма мощност в микровълновата фурна. Майсторски избършете с гъба или домакинска кърпа петната и остатъците от храна по вътрешните стени на фурната, когато съдчето с разтворения оцет изстине. 

Мързелив и спокоен неделен следобед! :)

Инж. Галин Станев

За контакти:
Тел. 0898 371028
Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, печки, фурни,  микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.

2 коментара:

  1. Майсторе, кога намираш и по блогове да пишеш и то интересни постове? Оцета има още много приложения и ползи.

    Поздрави от Ела

    ОтговорИзтриване
  2. Леки ремонти и успешна седмица! :) Наташа

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че коментирахте! :)