петък, 12 април 2013 г.

Техно петък от майстора на ремонтите - влакче USB хъбДали това е нова детска играчка влакче? Този въпрос може да възникне при вида на поредния  USB хъб (USB разклонител, който увеличава броя на възможните свързани устройства, тъй като в едно USB портче може да се сложи само едно единствено устройство). 

Става въпрос за мини USB хъб 4 порта, който се произвежда в Кореа, струва около $10 и връща към детските години. Вагончетата могат да бъдат раздалечавани едно от друго, а кабелчето да се прибира под миниатюрното локомотивче, когато употребата му не е наложителна. Локомотивчето дори има LED лампичка – синя, която свързва носталгичните емоции от детството с използването на модерните технологии в различни области на съвременния живот. 


Естествено, това не е единствената флашка с по-нестандартна форма, но избрах нея в днешния петък, за да разнообразя последния работен ден от седмицата (не и за майстори като мен, които ремонтират перални, телевизори или печки дори през събота и неделя).

Петък, изпълнен с радостни емоции и усмихнато предчувствие за пролет уикенд, Ви пожелава майсторът на ремонтите.Инж. Станев

Тел. 0898 371028

Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, печки, фурни,  микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.

1 коментар:

Благодаря, че коментирахте! :)