събота, 20 април 2013 г.

Mалка камера с вид на пакетче с дъвки записва видео HDВ днешните високо технологични времена никак не е трудно някой да бъде записан против желанието или без знанието му. Пазарът предлага многообразна техника за целта. Така могат да запишат бизнес преговори или да ви хванат в неудобна ситуация. А реноме трудно се поправя и чисти. Естествено, може да се използва и за други цели. Думата ми е разнообразието на този вид техника на пазара и интересния дизайн, в който могат да се намерят. 

Малка или дискретна камера може лесно да бъде поставена навсякъде. Ето един необичаен на външен вид пример за това.  Изглежда като най-обикновено пакетче с дъвки, но се оказва, че не е. Вграден датчик за движение управлява началото на записването. Всички готови файлове (видео клипове) се записват в карта памет - micro SD. С USB кабела става възможно  прехвърлянето на готовите записи на компютър. Мини камерата с форма на безобидно пакетче с дъвки може да се захранва непрекъснато от USB кабела.Малко технически параметри и информация за камерата с вид на опаковка с дъвки.

Основни функции:
1.Видео запис
2.Засичане на движение
3.WEB камера

Характеристики:
Видео формат:  AVI , M-JPEG
Видео резолюция: 720*480 пиксела, 4:3 , 30 кадъра в секунда
Сензор за снимки: JPG 1280*1024
Качество на снимки до 5M  pix
Подържани операциони системи: Windows me/2000 xp 2003/vista:M
Зареждане - 5V DC
USB интерфейс: Да - MINI 4pin USB
Слот за карта памет: micro SD/TF карта и поддържа до 32GB
Батерия: презареждаема литиево-полимерна, издържа до 90 минути

В пакета са включени USB кабел, Mini DV Camera и естествено – инструкциите за употреба. Производители и търговци твърдят, че използването й било елементарно и лесно, а цената й из търговските сайтове в интернет  е около $ 20.Хей, някой да ми е виждал дъвките в зелена  опаковка? 

---------------------
Майсторе, връщай се при ремонтите на телевизори и перални, те (битовите електроуреди) поне изглеждат  по-...безопасни.
-----------------------

Утре – събота – пълна програма – натоварен (със сервиз на перални, телевизори и съдомиялни) график. Няма начин, да бъдеш майстор на ремонтите на битова техника с посещение по домовете, е задължение и отговорност. Ремонт lxpress
Инж. Станев

За контакти:

Тел. 0898 371028
Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, печки, фурни,  микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.

3 коментара:

 1. Успешна събота, майсторе! ;-) Харесах идеята.

  ОтговорИзтриване
 2. Поздрави Гоги ! :)
  Да не пропусна да споделя , че и аз много се "заиграх " С дъвчиците...:)
  Поздрави и най- добри пожелания!

  ОтговорИзтриване
 3. И таз добра! Никога нямаше да се сетя...
  Поздрави, майсторе!

  ОтговорИзтриване

Благодаря, че коментирахте! :)