събота, 27 април 2013 г.

Картички (принтове) за Цветница с комплименти от майстора на ремонтите на перални, телевизори, печки


Днес, ден преди хубавият християнски празник Цветница, отново предлагам на вниманието ви седем стари литографии с цветя, които може да използвате като електронни картички, за да поздравите свои близки с цветни имена, които празнуват имен ден на Цветница. Ако харесате и желаете да имате някои от тези литографии, може да поръчате копие от тях с формат А4. (Ще бъдат отпечатани на принтер L355 Epson с качествени оригинални мастила).  

Литографията е начин за печатане върху гладка повърхност. По този метод може да се отпечатват не само рисунки (цветни или  черно-бели), графики,  но също  и текст.


============================


Антоан дьо Сент-Екзюпери пише:

- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това ти стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде". 

Превод: Константин Константинов, 1978   

There are always flowers for those who want to see them.  Henri Matisse 

Цветя има винаги за тези, които желаят да ги видят. Анри Матис (Превод и интерпретация мои)

==============================


Цветята, символ на красивото, надеждата, оптимизма, любовта, носители на това, което понякога остава неизказано с думи, но усетено на вълните на уникалната наша планета, трептящо в съзвучие със сърцата на обичащите, отразяващи светлината в очите на тези, които могат и желаят да усетят позитивни емоции, остават незаменим дар между хората. 

Приемете моите пъстроцветни дарове днес. 


С комплименти от майстора на ремонтите на битова техника. 


Уикенд с ухание на пролет и любов ви пожелавам!За контакти:
Тел. 0898 371028
Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, печки, фурни,  микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.
 


2 коментара:

Благодаря, че коментирахте! :)