неделя, 10 юни 2012 г.

Неделно гледане на телевизор - обърнете внимание на тези симптоми

Хубава юнска сутрин, пия кафе с малко количество млекце и решавам да пробвам гадателските си способности. Но не тези като на мургавите лели, които ви преследват из улиците с досадни думи и крадливи ръце или интернет рекламите за мятане на карти с цел разчитане на бъдещето, където, а, дано, ви чакат много пари, любов и всичко най-най. Поне такова би било моето неделно пожелание за четящите кратката ми отметка тази сутрин.

Аз, като опитен майстор, през чиито ръце са преминали за ремонт много телевизори, перални, печки и какви ли не още технически приспособления и уреди, гледам на телевизор. По-скоро на симптоми на телевизор, които могат да доведат до скорошна среща с мен или колега-техник за поправка на уреда.


                                 


Обърнете внимание на следното или неделна прогноза на Майстора:

Ако доловите странни звуци звуци, наподобяващи жужене от телевизора, то това означава, че импусния захранващ блок или висковолтовия трансформатор (така нареченото ТХО) не работи нормално и е признак за предстоящ ремонт.

Ако това жужене не изчезне след две-три минути от включването на телевизора, за ваше съжаление ще се наложи среща с някой майстор-техник като мен.                           

Дано прогнозата за належащ ремонт на базата на описаните признаци остане в графата - обща информация.        
От мен - много слънчева неделя и любов ;)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)