петък, 13 януари 2012 г.

Петък - телевизори, работа, слушалки - все радости малки ;)

Набързо едно кратко постингче – оказа се много напрегната и заета седмица. То не бяха ремонти на перални, печки, телевизори (част, от които съвсем базмислено да бъдат поправяни – стойността на ремонта е близка до цената на нов телевизионен приемник), както и нов ангажимент, появил се около Новата година. Никак не ми се иска да пропусна да пусна нещичко и тук, просто за няколко минутно развлечение.


                            


Попаднах на ето тези слушалки за уши. Нищо особено на пръв поглед, но ми допадна факта, че са направени да не се влияят от атмосферните условия като дъжд и сняг. Дизайнът е правен от фирма, чието седалище е в Копенхаген, та в този смисъл – при техните климатични особености влагата от въздуха няма да се явява пречка за музикалните маниаци, които не могат да си представят няколко минути от живота без любимата банда и още по-любимите им парчета. И Шекспир го е казал за Дания, не всичко им е наред там. Я някой да го оспори – ама кой ще посмее?! Времето на датчаните не го бива за нищо, щом и дизайнерите с това се занимават, като нямат друго по-важно за вършене – слушалки, та слушалки и то за зимни условия.


                                

Слушалките са направени от синтетичен материал -  найлонова база, подсилена с фибростъкло и гума, специално предназначени за употреба в градски условия за  ежедневна употреба и издържат на променливото време и съответната околна среда. Не само са сгъваеми, издръжливи, имат три бутона за регулация на звука, микрофон, така че съвсем без притеснения могат да се използват и за разговор по смартфона. На този етап привличат интереса на по-младата таргет група по съвсем разбираеми причини – различни и отлични за целта(така поне твърдят).


                             


А Майсторът се връща към поредната задачка – ремонт не на технологична играчка, а платка на един телевизор.

Със слушалки или не – насладете се на усещането от предстоящия уикенд ;)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)