понеделник, 7 ноември 2011 г.

Две пици с повече кашкавал, моля, по мейла като прикачен файл ;)))

Технологиите отдавна навлезнаха под всякакви възможни форми във всички сфери на обществения и личния живот. Неща, за които бяхме чели или гледали по филмите, се превърнаха в ежедневие и то до такава степен, че не ни правят впечатление самите те, а по-скоро липсата им. Животът ни е зависим от техническите новости, приспособления и уреди. Наскоро на мой познат банкомат му глътна дебитната карта, точно след заплата, беше петък, привечер, ясно колко му е било  весело през почивните дни. В този смисъл, технологиите могат да ни покаждат различни номера и ние сме зависими от тях и капризите им.


Ето един забавен поглед към някои страни от технологичната действителност в света около нас.


Май ще сменят занаята ;)
Има и такива клиенти след цял ден в офиса пред компютрите - няма само те да прикачат файлове - време е някой и на тях да пусне нещо ;)

Малък, но вече знае ;)


Любопитно е детето, тъкмо се е научило да брои до 5.

То си е ясно - команда HELP! е отдавна отживелица и архаизъм от времето на Титаник.


Каква е тази майка, бе хора,  как може да не даде парола за достъп на най-свидното си - малкото компютърно маниаче! Не бъдете като нея!!!
Ремонт на черна и бяла техника, извънгаранционен сервиз, монтаж и поддръжка, консултант ВЕИ, инвеститорски контрол външни и сградни инсталации, графично оформление на рекламни и технически материали, преводи от/на английски/руски езици, editing/proofreading, създаване, оформяне и корекция на съдържание за уеб, текстове, официални писма, поздравления, слогани.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)