събота, 22 октомври 2011 г.

Десет шантави технологични уредчета с USB

Продължавам разходката из странния свят на технологичните изобретения. Странни, защото кой нормален човек би измислил подобни уредчета и приспособления, а кой здравомислещ пък би ги купил, е отделен въпрос.  Освен, ако не желаем да впечатлим останалите и да доставим доза забавление за изтерзаните ни душици като използваме приомите на хумора!

Вижте това електроуредче - грил, захранван от USB! Как не се сетих по-рано колко добре би стоял на бюрото до компютъра! Само за маниаци - не губете нито миг, за да губите време в кухнята край печката и да запичате храната си - всичко е не само на една ръка разстояние, но и технологично съвместимо! Усетете разликата за $100!
 

              


Идва зима, студовете така или иначе започнаха. Ето един наистина полезен вариант за прилагане на новите технологии на работното място и у дома - ръкавички с USB. Кабелът е дълъг 1.5 метра и може да ставате и да протягате ръце, за да вдигнете телефона, включите или изключите телевизора, единствено не забравяйте да издърпате кабела от компютъра, че може да стане екшън с елементи на паднала техника.

                             

Ако имате ръкавички, ще ви трябват и чехлички, пак с модерното кабелче.  Топли краченца, кабел с дължина 2 метра и лаптоп - това е живот! С ръкавичките към тях не ви трябва ни радиатор, ни парно, само USB връзка.
                            


Устройство за самоунищожение при това с USB. Как за какво - японските му производители твърдят, че блокира достъпа на някои приложения. Но внимавайте, нещо ме съмнява в полезността и безопасността му.

                                               

Това е вече друга бира - радост за очите. Колонка във формата на цвете във саксийка. Щуро и шантаво, но става за природолюбители. Същите производители като на ръкавичките и чехличките, от Thanko.jp явно знаят как да оползотворят техниката в един по-уютен вариант!

                            


Масажьор за околоочната зона. Искате  да опитате, аз лично - не съм сигурен.


                                                   

Радар за призраци - покрай Хелоуин може и да свърши работа, т.е. да реализира добри продажби. Действа с цял арсенал светлинки, лампички, детектори със сложни алгоритми за получаване на обратна връзка чрез сензорни измервания, кожен досег и какво ли още не. В България става - имаме врачки и гадатели бол, балами - също.


                                                Сферичен масажьор, струва ми се по-малко вреден от околоочния. Действа на сходен принцип, ефект - плацебо, връзка - USB.


                                           


Дартс - насочвате и стреляте, контролирайки процеса с мишката.  Играчка за лентяи - целите се без да ставате от бюрото. Пазете (се от) шефа! Има си USB кабел, в този смисъл - технически и технологически сте изрядни.


                                                        


Еееее....вибратор...ееее...с USB! И с пет броя сменяеми латексови накрайници, десет вида степени и начини на действие. Киберсекс - митовете стават реалност! Въобще ония от Марс няма за какво да идват, тук си имаме всичко! Според рекламата - подходящ и за двата пола...Мен не ме бройте, много молА, обаче!!! ;)


                             
                        С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО ПОВОДИ ЗА УСМИВКИ ПРЕЗ УИКЕНДА!
http://lxpress.alle.bg/ Ремонт на черна и бяла техника, извънгаранционен сервиз, монтаж и поддръжка, консултант ВЕИ, инвеститорски контрол външни и сградни инсталации, графично оформление на рекламни и технически материали, преводи от/на английски/руски езици, editing/proofreading, създаване, оформяне и корекция на съдържание за уеб, текстове, официални писма, поздравления, слогани.

1 коментар:

  1. От доста време не се бях забавлявала толкова много докато чета статия.Поздравления за вашата и това как точно ни я поднасяте.Лично аз също не знам дали бих опитала масажора за околоочният контур,изглежда ми малко опасно, но все пак дано да са направили достатъчно опити и всичко да е безопасно.Вече има какво ли не роботиката замества човешката ръка и както в не един или два филми сме гледали на края ние ще си останем гладни и без работа, а роботите ще вършат всичко.

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че коментирахте! :)