неделя, 16 октомври 2011 г.

Технологични глезотийки за съпруги и комшийки ;)

Този път искам да се спра на технологиите, използвани за разкрасяване и декориране  от нежната половина от човечеството. От самочувствието на дамите и доброто им настроение до голяма степен се определя протичането на деня на останалата част от населението.

Японските дизайнери са помислили за един доста дребен, но крайно неприятен момент от ежедневието на жените, не всички и не винаги, естествено, но  все пак понякога се случва. Най-вече сутрин. Особено след недостатъчно количество сън. Става дума за досадните тъмни кръгове и торбички под очите на красивите ви лица. Не помагат компреси от лайка, нито резени от краставички, картофи или даже остатъците от снощната салата.

                


Малкото уредче Харука (широко разпространено японско женско име) идва на помощ в този тежък момент. Представлява чифт розови приспособления във форма на полумесец с два режима на работа - лек и силен. По-силният включва електрически масаж на проблемните места, а лекият - позатопля торбичките и  действа на принципа на вибрацията. Не са правени клинически изследвания, но според японските специалисти 3 минутен масаж на ден намалява тъмните кръгове при редовна употреба.

                        


Japan Trend Shop ги предлага за $131, ако все пак решите да ги пробвате.

Хммм, я пак помислете - дали тези торбички не съществуват само във вашите представи?

Нека поговорим и за нещо по-свежо и весело - меко филцово калъфче за новия   iPhone 4S, но може да стане и за други смартфони, например HTC моделчета с картинка на таблица на цветната гама на старите телевизори, когато нямаше предаване в момента. Помните ли ги? Като дете чаках да стане 5 часа и да започне  излъчването на някоя анимационна серийка и броях минутките, които оставаха на фона на тези цветни райенца и някаква досадна мелодия...


                          


Калъфчетата с визия на ретро телевизор се продават за 16 евро, но ако не ви харесат може да потърсите други моделчета в DaWanda.                            


Просто поредно клъфче...


Майсторът Ви пожелава успешна нова седмица, да носите лятното слънце в душите си, а лицата да греят, озарени от радостни емоции ;)


                                                            

http://lxpress.alle.bg/ Ремонт на черна и бяла техника, извънгаранционен сервиз, монтаж и поддръжка, консултант ВЕИ, инвеститорски контрол външни и сградни инсталации, графично оформление на рекламни и технически материали, преводи от/на английски/руски езици, editing/proofreading, създаване, оформяне и корекция на съдържание за уеб, текстове, официални писма, поздравления, слогани.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)