събота, 15 октомври 2011 г.

Възглавнички технологични за сънища романтични ;)

За любителите на компютърните технологии представям нова колекция дизайнерски разработки - нищо не може да се сравни с домашния уют и удобство не само в къщи, но и в колата, офиса и където се сетите още. Малки, компактни, изработени от свежи цветове, меки материи и декорирани с отличителните знаци на съответните оригинали. Не само разнообразявате атмосферата, но и показвате съпричастност към технологии, приложения, занимания. Едно е да имаш възглавничка с Мечо Пух или кротка овчица на нея, друго - тези шантиклерски дизайнерски възглавнички. Какво да се прави - модерният свят иска своя данък! Къде останаха онези времена с ажурени дантелени украси върху телевизори и радиоапарати, гоблени с пасторални мотиви и онзи канелено-ванилен аромат на бабините курабийки, консумирани с чашка вишнев ликьор!

За любителите на чатове - дори може да ги използвате за вътрешна комуникация. Излизате и оставяте на масата черната възглавничка с надпис brb (= be right back),tty (=talk to you) (идвам след малко/чака ни разговор). Пък нека малкото да е просто една малка вечност, а от второто съобщение ме побиха тръпки!
                Дръж ме в течение!


                         Сладки емотиконки - мързи ви да говорите, ами просто посочвайте съотвената с нужното изражение.Ооо, не, моля, запазете личността ми в тайна! Ще разберете кой съм след изборите - тогава има да си ме гледате, гледате ...


                             Това на ДОС-а ми прилича, но вече съм позабравил, май. Ретро модел за ценители!

                       


Ех, че удобно се спинка на това мекичко компютърче! Всичко си има - клавиатура, екран, дори уолпейпърче в синичко! Място на поставяне - бюрото в офиса, по възможност - по-далечко от шефа.

 

                            


Команди за начинаещи - променяте комбинацията, гледате ден-два, хайде - следващата, моля! Така се учи! Сега студент да си - а ние преди години - помнело се най-добре докато спиш с конспекта под възглавницата! Хайде, хайде - съвсем друго е да го имаш ВЪРХУ възглавницата!


                            


Приложения, цени и още нещо!


                                            Фирменото лого на Епъл.


                                                     

Ако дистанционното не е наблизо, използвайте това!


                                               


Социални мрежи, новини, споделяне - две мнения няма - вие сте много общителна личност с многостранни интереси.


                         


Мен помните ли ме изобщо?


                                      Още технологични намигвания.


                                     


Баркод от нов тип. Свиквайте!


                                            Гвоздеят на възглавничките - плейърчета за меломани. Ууупс, на гвоздей трудно се заспива!                                         

                                   


Майсторът Ви пожелава спокойна съботна вечер и хубави сънища, които  да превърнете реалност! ;))) http://lxpress.alle.bg/ Ремонт на черна и бяла техника, извънгаранционен сервиз, монтаж и поддръжка, консултант ВЕИ, инвеститорски контрол външни и сградни инсталации, графично оформление на рекламни и технически материали, преводи от/на английски/руски езици, editing/proofreading, създаване, оформяне и корекция на съдържание за уеб, текстове, официални писма, поздравления, слогани.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)