събота, 27 август 2011 г.

Като ще е гарга - да е рошава!

Ето един модерен, оригинален и атрактивен начин да привлечете вниманието на някое кандидат-гадже. Най-важното условие обаче е да си отгледате флеш (уголемяване на дупка в меката част на ухото като се носи специален разширител) или се подложите на пънч (тъканта директно се премахва със скалпел). Както се казва – трай, бабо, за хубост! Болката отминава, но резултатът ще краси ухото или поне това, което е останало след естетическата намеса за вечни времена.


Обърнете внимание на функционалността и значението на разкрасителната операция:
– Придобивате атрактивен вид. Всички гледат и ахкат завистливо. Където и да идете Ви забелязват, дори и в претъпкана дискотека.
– Може да поставите най-новия модел телефон на видно място и да подчертаете социалния си статус (лично аз предлагам да използвате и другата ушна мида за същата цел – поставете друг модел gsm на конкурентен оператор – колкото повече, толкова по-добре, пък и празно нЕма).
– Осигурявате си комфорт и ръчичките Ви са свободни. Може да говорите по телефона само с едно движение, а междувременно да използвате пръстите на ръцете за други цели – да се почесвате, да пушите и каквото още се сетите.
Ето на това се казва три в едно – красота, удобство, директен PR  и реклама!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)