четвъртък, 1 ноември 2018 г.

Смяна на нагревател на фурна и ремонт на платка на аспиратор

Ноември пристигна и покри София  кротка есенна тъга - сиво небе, под което контрастират оранжевите нюанси на листата, където все още са останали. В един такъв ден бързах по задачи - да сменя изгорял нагревател на фурна, както и да възстановя писти по платка на аспиратор. 

Ремонт на фурна, Ремонт на фурни, Изгорял нагревател, Смяна на изгорял нагревател, Нагревател,   Ремонт на аспиратор, Ремонт на аспиратори, Възстановяване на писти, Ремонт на платка на аспиратор,   Техник, Майстор, Ремонт на електроуреди в София, Ремонт на ютия,
Ремонт на електроуреди в София

Нагревателят беше закупен в ранния следобед и малко по-късно монтирах на уреда за печене, защото хората се намираха близо до спирката, на която слязох на връщане от магазина. Монтажът не отне много време и след пробното включване, което издържа успешно майсторската проверка, оставих домакинята да приготви за следобедна закуска тиквеник на двете деца, свободни от училищни занятия днес и утре. Върху масата се кипреше голяма оранжева тиква, която скоро щеше да влезе в поправената фурна. 

Ремонт на фурна, Ремонт на фурни, Изгорял нагревател, Смяна на изгорял нагревател, Нагревател,
Изгорял нагревател на фурна

Ремонт на пералня Whirlpool в Борово


Ремонт на пералня, която не върти и фурна с изгорял нагревател


Ремонт на перални и фурни с класически повреди - счупена ключалка и изгорял нагревател


Платката на аспиратора беше в чантата и успях да възстановя нагорелите писти у дома, използвайки новия поялник, който имам от седмица-две, както и увереността на ръцете ми на дългогодишен сервизен техник. 

Ремонт на аспиратор, Ремонт на аспиратори, Възстановяване на писти, Ремонт на платка на аспиратор,   Техник, Майстор, Ремонт на електроуреди в София, Ремонт на ютия,
Ремонт на аспиратор


Ремонт на аспиратор: възстановяване на писти на платка


Ремонт на платка на аспиратор с изгорели писти и повредено ключе


В първия ден на ноември получих и ютия за поправка. Всички ремонти минаха леко за късмет и на собствениците  на уредите, и на майстора. 

Сервизни заявки за ремонт на битова техника в София

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)