неделя, 25 юни 2017 г.

Ремонт на платка на пералня, смяна на изгорял ключ на плот, ремонт на съдомиялна и прахосмукачка в летните дни

След известно забавяне лятото е в целия си блясък и София се превърна в отправна точка към морски и планински курорти. На този етап се налага да продължавам с различни ремонти на битова техника, а отпуската се отлага за по-късен етап. Горещото време не е най-добрата мотивация за сервизна дейност, но не е причина за прекратяването й.

 Дребни уреди,прахосмукачки, сешоари, ютии, епилатори, кафемашини,  ремонт в Борово,  вентилаторни печки, вентилатор, техник,
Ремонт на битова техника през лятото

През изминалите няколко дни ремонтирах перални с най-разнообразни неизправности. Платка на пералня Indesit, която имаше спукани студени спойки.


Ремонт на битова техника по домовете в София, Ремонт на битова техника по домовете,    перални, плотове, съдомиялни, телевизори, аспиратори,  без почивен ден,  техник,  в дома,
Ремонт на платка на пералня Indesit

Ремонт извърших и на неработещ керамичен плот. Причината бе породена от изгорял ключ, който смених с нов. Виждате новозакупен ключ на снимката по-долу, идеален за целите на ремонта. Плотът включи от раз след смяната на ключа. 

Ремонт на битова техника по домовете в София, Ремонт на битова техника по домовете,    перални, плотове, съдомиялни, телевизори, аспиратори,  без почивен ден,  техник,  в дома,
Смяна на изгорял ключ на плот

Ремонт на съдомиялна машина също не липсваше в графика с ремонти на майстора. Проблем при ремонт на миялните може да причини липсата на резервни части при някои по-специфични за българския пазар модели.


ремонти на битова техника, сервиз,майстор, Ремонт на битова техника по домовете в София, Ремонт на битова техника по домовете,
Ремонт на съдомиялни

Дребни уреди - прахосмукачки, сешоари, ютии, епилатори, кафемашини и други, които се донасят за ремонт при мен в Борово, поправям ежедневно. Преди броени дни ремонтирах вентилаторни печки, а вчера - вентилатор. Динамични температурни промени в София, но пък иначе е скучно, нали!


 Дребни уреди,прахосмукачки, сешоари, ютии, епилатори, кафемашини,  ремонт в Борово,  вентилаторни печки, вентилатор,
Ремонт на прахосмукачка

Ремонт на битова техника по домовете в София - перални, плотове, съдомиялни, телевизори, аспиратори без почивен ден. Защо да отлагате ремонта на уредите, когато има опитен сервизен техник, който ще Ви посети в дома в удобен ден, ако се налага да търсите майстор в летните жеги.  





Когато името работи за теб!



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)