петък, 17 февруари 2017 г.

Ремонт на кухненски робот, пасатор, ютия и обичайните ремонти на перални в събота и неделя

Дълъг петък с много ремонти и обиколки из столичните квартали, а в Борово продължавам с поправката на дребни уреди, които ме чакат у дома - пасатор, кухненски робот, ютия. 

Ремонт на кухненски робот

дребни уреди,  у дома,  пасатор, кухненски робот, ютия,    Ремонт на кухненски робот,   Ремонт на пасатор,    ремонти на перални и печки,
Ремонтиран кухненски робот

После тичам до кварталния магазин за хляб, млек
це и още нещо, защото освен кафе сутринта и един портокал за освежаване следобед, друго не съм вкусвал. Отнякъде долита забравен рефрен на стара песен, толкова стара, че звучи отново модерно - времената се менят, хубавите мелодии остават, сао дето ние вече сме променени - за добро или зло. 

Ремонт на пасатор

 ремонти на перални и печки,   перални, фурни,  майстор, ремонт на фурни, печка, ремонт на печка,   Ремонт на пералня,ремонти,    Борово,  София, поправка, дребни уреди,  у дома,  пасатор, кухненски робот, ютия,
Поправен пасатор

В събота ремонтите на перални и печки няма да се разминат, но ще отделя малко време, за да почета паметта на скъпи близки, които са се преселили във Вечността. Повредените перални и фурни няма да избягат нито утре, нито в неделя, когато отново съм на своя майсторски пост. 

Ремонт на пералня с повредена ключалка

 Ремонт на пералня,  ремонтира перални, ремонт на перални, пералнята не отваря,    спешен ремонт,   блокирала пералня,
Ремонт на счупена ключалка за люк

В очакване съм и да поема поръчка за спешен ремонт на блокирала пералня - всеки последен ден от седмицата неизбежно търсят техник, който да отвори пералня с подобен проблем. Софиянци масово използват този уред в неделя, най-често се пускат няколко последователни перални, като са претоварени с дрехи за пране повече, отколкото е редно. 

Следва тайм аут - време за прочит на новините из нета, малко шетане между хладилника, печката и мивката - дребни битови врътки, които създават усещане за уют след натоварения ден, споделяне на впечатления и преживявания  с близък човек под любопитния поглед на котенцето, доволно наместено между нас. Заради това си струва да работя в събота и неделя и да ремонтирам неработещи перални, плотове, телевизори в отдалечени части на София, защото смисълът е да не си сам и да се радваш на дребните неща, поне докато сме на този свят. 




Когато името работи за теб!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)