вторник, 24 януари 2017 г.

Ремонт на перални, изгорели писти на платка на аспиратор и вентилаторна печка в студена София

Около седмица преди края на януари покрай мен е достатъчно горещо, съвсем контрастно на ледовитите температури, сковали страната. Ремонтирам перални, аспиратори, печки и друга техника с пълна пара през цялата седмица. Когато човек отбира от занаята, държи се точно и почтено си гледа работата, не липсват сервизни поръчки. 

Ремонт на перални със счупени ключалки, повреден датчик за температура, смяна на четки, перални, неизхвърлящи водата - все ремонти, които се наложи да извърша в последните дни. 

Счупена ключалка за люк на пералня Gorenje. 


 Ремонт на перални в дома,  счупени ключалки, повреден датчик за температура, смяна на четки, пералнята не изхвърля вода,  ремонти,
Ремонт на пералня със счупена ключалка за люк

Ремонт на аспиратор с изгорели писти на платката за управление, която поправих на хора, живеещи в квартал Гоце Делчев. 

Аспираторът бе марка Faber. 


 Ремонт на аспиратори, аспиратори,
Ремонт на аспиратори в дома

Ремонт на вентилаторна печка, необходима да затопли допълнително стаята на близки с малки деца в квартал Мотописта.

ремонт на духалка, поправя, в дома,  ремонт в събота и неделя,  уреди,  като духалки, масажори, скари, кафемашини, апарати за кръвно налягане, тостери, сешоари, поправка,  Борово,    Инж. Станев,
Ремонт на вентилаторна печка

Ремонтите на големите уреди като перални, аспиратори, фурни и други извършвам в дома на собствениците в рамките на стандартното работно време. Тези, които са натоварени през делничните дни, могат да запазят час за ремонт в събота и неделя, когато също работя. По-малките уреди като духалки, масажори, скари, кафемашини, апарати за кръвно налягане, тостери, сешоари и т.н. очаквам за поправка в Борово във време, когато не съм на посещение за ремонт. 


Инж. Станев отговаря на тел. 0898 371028. 

Когато името работи за теб. 





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)