петък, 6 февруари 2015 г.

Повредени перални, смяна на реотани на фурни, поправка на аспиратори, неработещи телевизори, микровълнови - само част от съботно-неделните ремонти по домовете на инж. Станев


Очаквано дъждът премина плавно в сняг над София и така поставя точка на мрачния февруарски петък. Здрачът преля в стаята като пълноводна река - неудържимо, покриващ всичко по пътя си, поглъщайки хищно и последната светла точица. Падащият сняг и краят на работния ден почти блокираха движението по  близкия булевард Т. Каблешков в Борово, превръщайки го в място, където автомобилите уморено буботеха, а шофьорите издаваха своята нервност, като натискаха клаксоните с с явна нерност. Улиците побеляха и скриха софийската мръсотия и прахоляк. Почти приказен край на петъчната приказка. 



ремонт на перални
Сняг в Борово задръсти движението по бул. Т. Каблешков


сервиз перални, печки, телевизори, аспиратори, съдомиялни, диспозери
Задръстване по бул. Т. Каблешков и в посока МОЛ България

Домашната пухкава красавица се скри в топлата си къщурка, осигурявайки си спокоен котешки сън, независимо от климатичните условия. Хубаво е да си глезено персийско коте.


сладко персийско коте - женско


Няма как да се скрия по подобен начин и да изоставя ангажиментите, свързани с поправка на разнообразна битова техника и електроника по домовете в София. Съвсем очаквано събота и неделя са заети с голям брой ремонти, а сервизният ми график е натоварен повече отколкото през делничните дни. Силен дъжд, кучешки студ, дълбок сняг, адски пек или бурен вятър не са проблем за кален и опитен майстор като мен. 



сервиз в Борово, сервиз в Манастирски ливади, сервиз техника в Бели брези


Този уикенд отново ще ремонтирам повредени перални, предстои да сменям изгорели реотани на старички или не толкова фурни, ще се налага да  възстановявам микрописти на платки или електромотори на аспиратори (вижте в клипчето как), ще търся и отстранявам технически проблеми в неработещи телевизори. Така минават последните дни от седмицата на майстор техничар, който поправя различни електроуреди без почивен ден. 



    Ремонт на електромотор на аспиратор - смяна на температурен предпазител




Визитка на инж. Станев

Електроинженер с над тридесетгодишен професионален опит в областта на електрониката и битовата техника и свързаните с тях ремонти извършва професионален ремонт на перални машини, печки, телевизори, аспиратори, диспозери, съдомиялни, микровълнови и друга черна и бяла техника по домовете без почивен ден в удобно за Вас време.

Ремонт на перални, техник, майстор, сервиз


Ако държите на професионализма, качеството, опита, прецизността към всеки детайл, умелите навременни решения, то не се колебайте да позвъните на точния човек. 


ремонт на битова техника в Борово, сервиз в Манастирски ливади


Предоставям качествен сервиз на перални машини (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи, проблеми с програматор, центрофуга, течове...) с посещение по домовете. 


майстор ремонти битова техника


Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Овча Купел и други се ползват с предимство при посещението - възможни са часове за ремонт извън работните.

ремонт на перални, микровълнови, телевизори, аспиратори, печки


Професионализъм, опит, коректност!
Трябва Ви майстор, получавате инженер.


Държите на професионализма, качеството, опита, прецизността към всеки детайл, умелите навременни решения – не се колебайте да позвъните на точния човек!



инж. Станев, тел. 0898 371028



Получавате професионализъм, опит, коректност заедно с ремонтите на перални, съдомиялни, печки, телевизори и друга битова техника и електроника по домовете в София.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)