сряда, 4 юни 2014 г.

Сряда е ден за ремонти на перални по домовете, а до деня на майстора остават само два дни


Мисля, че рибата е хубава, но също мисля, че дъждът е мокър, така че кой съм аз да преценявам тези неща. Дъглас Адамс

Дъжд се сипе над София, мокър и мрачен ден, улиците изглеждат съвсем не по юнски тъжни и разкаляни. Както се шегуваме понякога - Нищо не съсипва петъка така, както фактът, че е сряда.

Дъждовен ден над София

Средата на седмицата е, два дни остават до деня на майстора, присъстват обичайните задръствания в трафика и регулярните ремонти на перални машини по домовете – оказва се още един ден, в който ремонтите на този електроуред са преобладаващи в графика ми. Какво включва списъкът на майстора днес – запушени филтър и помпа, блокирала ключалка, проблем с центрофуга.

Запушен филтър

Помпа на перална машина


Кратко напомняне, за да не се налага да търсите техник за сервиз – проверявайте добре джобовете на дрехите преди да пуснете пералнята – дребни стотинки и джунджурийки често се оказват същината на проблема и причина за търсене на майстор за ремонт. 

Запушена помпа - кога една стотинка струва много повече


Продължавам с една тематична шега, на която попаднах в глобалното село:

Новост за домакините: има революционно ново изобретение, истинско чудо на техниката!
Конструирана е специална перална машина, която след изпиране връща точно толкова чорапи, колкото сте пуснали в нея!

Ремонт перални по домовете


И ще приключа с носталгична песен на Дейвид Гилмор, която много обичам да слушам в меланхолично-дъждовни дни, с пожелание за успешна и усмихната  сряда и шеговито напомняне, че почивните дни са опасно близо.  

Wish You Were Here




===

Изкуството да бъдеш професионалист!
Когато другите почиват, аз ремонтирам. И то качествено!
За добрия майстор почивен ден няма.

Заповядайте в нашите блогове и сайт за повече информация, ремонти и полезни статии.


Ремонт lxpress и инж. Станев – качествен ремонт и коректен майстор!

Ремонт на битова техника по домовете

При необходимост от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника на място в София (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), обадете се на този телефонен номер: 
0898 371028.

Ремонт на телевизори по домовете


На посочения телефонен номер може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение запрецизна диагностика и професионален сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Станев. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.

Професионален ремонт и коректен майстор - тел. 0898 371028


Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението – възможни часове за ремонт извън работните.

Ремонти по домовете в София без почивен ден


Инж. Галин Станев
За контакти: Тел. 0898 371028
Извършвам качествен сервиз на телевизори, перални машини (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи), съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.








Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)