петък, 14 март 2014 г.

Ремонт на перални машини, телевизори и печки по домовете от lxpress може да поръчате само на тел. 0898 371028


Уважаеми приятели и клиенти на Ремонт lxpress,

Бих искал да Ви уведомя, във връзка с нелоялна конкуренция и сайтове/майстори ментета, че телефонът на инж. Станев за поръчка на ремонт на битова техника по домовете за град София, е само и единствено 0898 371028. Сайтът и блоговете, на които може да изпратите свои поръчки и запитвания са:


Не упълномощавам никого да приема записвания за ремонт на друг телефон или контакт!

Ремонт на перални машини, телевизори и печки по домовете от lxpress може да поръчате само на тел. 0898 371028.

Пазете се от майстори ментета!

******************************************************
Решението, което ще ви позволи да изкарате почивните си дни спокойно като такива, а работните дни, фокусирани върху основните си задължения,  идва с Ремонт lxpress!


Ремонт на телевизори по домовете

Ремонт lxpress означава качествено обслужване и коректно отношение.


Изкуството да бъдеш професионалист!



За добрия майстор почивен ден няма!

 
Ремонт на перални машини по домовете

Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.

 
Ремонт на печки по домовете

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението.

Hello Friday!

С пожелание за прекрасен петък и спокоен уикенд!


Инж. Галин Станев



За контакти: Тел. 0898 371028



Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)