сряда, 5 март 2014 г.

При необходимост от сервиз на битова техника по домовете – потърсете майстор, който може да ремонтира вашите перални, печки или телевизори



В настоящата статия разглеждам потребността от добър майстор за сервиз на повредена битова техника  у дома, ако живеете в град София. 

Защо е необходимо да потърсите майстор, който да ремонтира повредените перални, печки или телевизори и да не опитвате сами да човъркате из електроуредите, които трябва да бъдат поправени?

Некомпетентната намеса, както съм посочвал много пъти в сайта или блоговете си, може да повреди допълнително битовата техника, а също и да причини здравословни проблеми на „майстора“, поради незнание или невнимание.
Блокирал люк на пералня

Пишман майстор отваря блокирал люк на пералня с … чук :)

Давам пресен пример за некомпетентна намеса – собственик на перална машина решил да ремонтира сам люк на перална машина, който не се закопчавал. Развъртял двете болтчета, които видял. Всъщност, това били болтчетата, които държат блокировката на люка на пералнята. В резултат на самосиндикалните действия на пишман майстора блокировката паднала вътре в пералнята и увиснала на кабелите. 

Там обаче има постоянно напрежение и ако кабелът се завърти и се допре до корпуса на пералнята, има два неприятни варианта:




1. Ако пералнята е занулирана, може да изгори предпазителят на съответните контакти.

2. Собственикът да бъде ударен от ток, ако пералнята не е занулирана.


Преди да посегнете да „ремонтирате” самостоятелно техника, от която не разбирате, помислете дали е оправдано да рискувате с каквито и да са възможни усложнения. Това може да си спестите, ако се обадите на квалифициран майстор, който може да се справи успешно и с най-трудните ремонти на перални, сушилни, печки, микровълнови, фурни, телевизори, съдомиялни…




Изкуството да бъдеш професионалист!


За добрия майстор почивен ден няма!


Ремонт lxpress означава качествено обслужване и коректно отношение.


Повече информация интересни статии може да прочетете в  сайта и блоговете.




Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с дългогодишен опит за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които се доставят на майстора за поправка на място.



Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и др. се ползват с предимство при посещението.





За контакти: Тел. 0898 371028


Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете без почивен ден.


1 коментар:

  1. Славова
    ***********
    Благодаря за коректността, бързината и качествения ремонт! Препоръчвам инж. Станев за ремонт на перални и печки в София от първо лице.

    Споделям препоръката в моя Фейсбук и на Вашите сайт и блог страници.

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че коментирахте! :)