петък, 28 март 2014 г.

Майсторът на ремонтите на перални и телевизори в петък - цветен спомен за зимата


Краят на март е и по малките квартални улички на Борово се зеленеят градинки, поддържани от грижлива ръка, пъстреят в розово иглики и жълти нарциси, любопитно надничат и други цветенца. Приятно е, нищо, че София не е място за разходки и любуване на природата. Пролетно временце и душичката се поотпуска. Притичват през уличките котаци, улисани в любовни щения. Съвсем различно се чувства човек  на прага на априлския повей. 

Съвсем контрастно, зимните градски пейзажи в повечето случаи са лишени от цвят. В най-добрия  вариант – белият сняг покрива сивотата, оголените дървета и липсата на силни емоции. Но къде и колко време в големия град се задържа белотата и непорочността на снега? Красотата трае от ден до пладне, после ни засипват тонове битови неуредици, породени от ледената покривка.

Спомен за зимен ден ме връхлита, поглеждайки към Витоша, където високите върхове се белеят все още, докато трамвая ме отнасяше в посока център, и сякаш мислите ми се състезаваха с колите, профучаващи по столичния булевард България. Така и се зараждаха в онзи отминал зимен ден, стопен като снежинка, уловена от детска длан – накъсани, кратки, бързи, недовършени.  Металните колелета тракаха под мен, усещах как се плъзгат по ледените релси, после рязко спират, а дъхът ми танцуваше пред лицето ми в неотоплените по традиция трамваи.

София през зимата


Запътен в посока центъра до магазин за продажба на резервни части, чийто редовен клиент съм, за да закупя поръчаната преди няколко дни част, необходима за ремонта на LCD телевизор  - захранващият му блок очаква да бъден поправен, а аз – съответния транзистор. Бързината на доставката на специфични резервни части не зависи от сръчността и уменията на майстора.

Тракаше  трамвая по релсовия път, а аз гледах през мръсния прозорец сивотата и тъгата на софийските улици и обитатели, ставаше ми тъжничко и за да се откъсна от скучните улици, си представях цветни петна и обичани картини. Изобилие от цвят и светлина. Моне. Един от любимците ми. Ярки, светли тонове, нанесени на ситни мазки, играта на светлината, фрагментарното изобразяване, без контури. Свежест и оригиналност струи от платната му, поражда се едно хубаво, мило усещане за пролет, за мимолетност, за това, че само настоящият момент съществува и нищо друго няма значение…

Ремонт на телевизори по домовете


Ето как майсторът на ремонтите на перални, печки и телевизори в София успя да превърне тъгата на зимата в цветна емоция, пиршество за очите, наслада за душата…

Моне и Дебюси – нахранете сетивата си с този импресионистичен дует и вие ;)




Насладете се на последния мартенски уикенд за тази година - дъждовен или слънчев, все е част от нас и живота! Цветно и уютно да ви е в душата!

 



==

Изкуството да бъдеш професионалист!


За добрия майстор почивен ден няма!

Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.



Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението.

 
Ремонт на перални по домовете



За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи), съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелници за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)