сряда, 12 февруари 2014 г.

Предпролетна усмивка от майстора на ремонтите на перални, печки, телевизори по домовете в София


Сряда, която почти разделя февруари на две равни части, е обикновен работен ден не само за майстора на ремонтите на перални машини, телевизори, микровълнови, сушилни и друга битова техника по домовете в София. За мен ремонтите се превърнаха в необходимост и  ежедневие и почивните ми дни в годината са малобройни.  Обикалям столичните улици и булеварди с тежката си чанта с инструменти, а през зимният сезон съм екипиран с дебело яке, здрави обувки, които допълнително утежняват придвижването към повредените перални и телевизори, тръпнещи да бъдат ремонтирани. Понякога карам на кафенцето сутрин по цял ден. Няма време и възможност за нормален обяд. Не съм единствен.




В много офиси също липсват удобствата на дома, като приятно-релаксираща обстановка и топла храна, например.

Зевзеци споделят в Интернет опита си в разрешаването на последното – между два AC/DC адаптора (токоизправителя) за лаптоп може да се подгреят въглехидратно-калорични банички или кифли. Когато няма микровълнова фурна или обикновена печка в близост, идеята не е никак лоша, нали!





Слънчево-топъл и пролетно-нетърпелив февруарски ден и усмихнат следобед на всички, а аз продължавам с ремонтите – имам посещения по-късно из София за сервиз на телевизор, останал без звук и пералня, която не изхвърля водата, а сутринта приключих с поправката на две електронни платки – от климатик и телевизор.



===

Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма!




Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с дългогодишен опит за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които се доставят на майстора за поправка на място.




Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и др. се ползват с предимство при посещението.

Ремонт lxpress означава качествено обслужване и коректно отношение.




За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете без почивен ден.



2 коментара:

  1. Калина

    Майсторе, благодаря за ремонта на печката! Приятен ден!

    ОтговорИзтриване
  2. Майсторе, и от мен голямо мерси за пералнята!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че коментирахте! :)