понеделник, 9 септември 2013 г.

Пореден майсторски маратон в дисциплината ремонт на съдомиялна, пералня и два телевизора



Посетих в рамките на ден четири адреса за ремонт на различни електроуреди – съдомиялна, перална машина и два кинескопни телевизора. Капнал от умора се прибрах малко след седем вечерта. Напуснах дома сутринта с неизменната чанта с майсторски арсенал – инструментите, без които не мога да извършвам диагностика и сервиз на повредената битова техника. В услуга на гастрита, без да съм вкусил и трохичка, преди последното посещение на адрес имах малко време за едно бързо ободрително кафе. За фен на кофеина комбинацията му с цигара си беше доста релаксиращо занимание на фона на непрекъснатите  ми ангажименти като майстор на ремонтите на перални, съдомиялни и телевизори.

В полутелеграфен стил, имам сила за това, ще изброя ремонтите, които ме очакваха този  септемврийски ден. 

Съдомиялна – проблемът беше, че се клатеше вратата, не се затваряше плътно. Решението - смених винтовете, които държат пантите.

Счупена ключалка на пералня беше второто ми посещение за сервиз в съботния ден, не можеше да се отвори люка. Следва продължение – да се закупи нова ключалка и да се монтира на люка, а той - обратно на мястото му. 


Ремонт на перални, сушилни и съдомиялни машини по домовете


Телевизор – за съжаление на собствениците, проблемен се оказа кинескопът, което е невъзможно да бъде ремонтирано. 


Ремонт на телевизори по домовете


Телевизор – изгорял предпазител в следствие на токово претоварване (токов удар). Последва бърза подмяна. Ремонтът беше успешен.


Бърз душ у дома, малко новини пред лаптопа, така почивам най-добре  - четейки или разглеждайки картини в различни виртуални галерии. Мека котешка лапичка и любима песен преди вечеря – Deep Purple – When A Blind Man Cries ще поставят финал на този напрегнат от ремонти и срещи с перални и телевизори ден. Забравих нещо – и резен студена диня.


Успешна, усмихната и позитивна септемврийска седмица!
 

Ремонт lxpress работи без почивен ден

За контакти:
Тел. 0898 371028

Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, печки, фурни,  микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.

===========================================

A home appliance repair technician offers technical support and maintenance for washers, dryers, TV sets, microwave ovens, cookers, etc. 

Valid for Sofia

Technical support  for your washers and tvs 7 days a week
Contact person: Galin Stanev, MSc
Phone: 0898 371028 

Or 

Use the site contact form



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)