сряда, 21 август 2013 г.

По августовски пъстроока сряда от майстора на ремонтите на битова техника

Прекрасен нов ден започва. Проверявам схема на телевизор, с чийто ремонт трябва да приключа днес. До слуха ми достигат нервни клаксони от близкото кръстовище, най-вероятно светофарът се е повредил. Нормално е за този час на деня да има по-засилен автомобилен трафик. Август е, отпускарски месец, но не всички са в почивка или поне не са напуснали големият, шумен, прашен град. 

Вчера ми се случи ден с лесни ремонти – смяна на предпазител на телевизор и поредна метална дреболия в помпата на пералня машина – остатък от шнола (собствениците се оплакваха от пералнята, че не изхвърляла водата).

За днес вече знам част от ремонтите – телевизор, чийто сервиз трябва да приключа, а в по-късен час имам посещение за друг. Опитвам се да избягвам излизането в обедните часове, когато слънчевите лъчи достигат до нас с максимална скорост, но не винаги е възможно. 

Във всеки случай, предстои един чудесен августовски ден, в това съм убеден. А ще бъде такъв, защото ще се постарая да стане точно толкова невероятно хубав, колкото го виждам в себе си, не само защото желая, но и мога да го постигна. Дори и с един успешен ремонт на поостарял телевизор или спешен сервиз на течаща пералня, важно е да влагаш частичка от майсторската си душа в това, което правиш и то да го вършиш с любов. 

wonderful 


По августовски пъстроока сряда ви пожелава майсторът на ремонтите на битова техника и електроника!


За контакти:
Тел. 0898 371028


Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, печки, фурни,  микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)