четвъртък, 18 юли 2013 г.

Как да удължим живота на LED телевизорите и да избегнем ремонта и срещи с майстори?



На ваше запитване относно удължаване живота на LED телевизорите, като майстор на ремонтите на телевизори отговарям, че най-лесното за изпълнение нещо е следното: да внимавате с температурните градуси, на които излагате битовата техника. 


Навярно повечето от вас са чували, че прекалената топлина може да се окаже истински убиец на електрониката. Теоретично,  прогнозите за  продължителността на живота на LED телевизорите включват по подразбиране поставянето им на добре проветриви места, защитетени от директни топлинни източници като слънце, отоплителни системи, лампи или други големи електронни прибори (топлинни излъчватели). Ако искате да направите нещо, за да удължите живота, респективно употребата на своите LED телевизори, избягвайте тези топлинни капани и поддържайте стайната температура между 18-24 градуса. 


В крайна сметка, всичко зависи от марката на телевизора, правилната експлоатация, колко време се използва на ден, както и някои други фактори – например, дали масово произведената техника няма да се окаже със скрити дефекти.




Ремонт lxpress




За контакти:

Тел. 0898 371028


Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, печки, фурни,  микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)