вторник, 28 май 2013 г.

Нестандартни джапанки с „трева” за лятото



Наближава лятото и това се усеща не само по рекордно горещите дни, но и по едно вътрешно чувство, което се настанява все по-дълбоко в нас. Ярките цветове в ежедневието са радост за окото, дрехите намаляват като обем, а тежките боти и обувки отстъпват пред сандалети, чехли и джапанки. Точно за джапанките ми е думата, нищо, че морето е само солен спомен и неясна вероятност на отънелия финансов хоризонт, те отдавна се превърнаха в неизменен атрибут из градските улици. 

Из интернет (търсейки схема на телевизор, който ремонтирах) попаднах на интересни джапанки, които имат синтетична трева от горната страна, върху която се поставят стъпалата. Все едно малки тревички никнат между пръстите на краката. Доста „зелена” идея щеше да бъде, ако тревата бе истинска. Поносени известно време, изкуствените стръкчета могат да се смачкат, затова се препоръчва периодичното им  разрошване. В началото може да се чувства лек дискомфорт на краченцата, така че трябва буквално да ги разтъпчете.


Ремонт lxpress


Тази леко шантава, като самото лято, провокиращо към по-разкрепостено поведение, по-свободен избор на  дрехи и обувки, може да се окаже доста свежарска хрумка и да се превърне във фешън аксесоар сред по-младите. 

Тревата, макар изкуствена, под стъпалцата е неосъзната носталгия на модерния човек, лишен от ежедневната близост с природата. 

Нестандартните „затревени” джапанки се продават в интернет сайт за около  $50. Ще си ги поръчате ли? 


Майсторът на ремонтите пожелава свежа и  сряда и зелена светлина за вашите намерения!





За контакти:

Тел. 0898 371028

Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, печки, фурни,  микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.

3 коментара:


  1. Кога успя да постнеш и тук? ;) Искам тези джапанки за морето!

    Добро утро и усмихната сряда! Наташа ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Стига да иска, човек време намира. :) Виж в нета, ще ти пусна линк към страницата.

    Благодря, успешен ден и на вас! Благодаря, че се отбихте тук и ме подкрепяте, приятели! :)


    ОтговорИзтриване
  3. Само си представям как шляпам с тези джапанки из офиса! ;-))

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че коментирахте! :)