сряда, 10 април 2013 г.

Няколко трика от майстора на ремонтите на телевизори и перални за пестене на електроенергия от телевизорите

Предлагам събрани няколко дребни трика как да спестим малко от цената на електроенергията, когато не гледаме телевизия.

* Винаги изключвайте телевизорите, когато не ги гледате – дори да обичате нещо да е включено и да бърбори само  за звуков или бекграунд фон – избягвайте да го правите. За месец се събира сума, макар и дребна, която като умножите по дванадесет месеца, води до по-голяма такава.



* Обичате да почивате на диванчето на работещ телевизор – откажете се от този навик. Веднъж вреди на качеството на съня, както твърдят учени, и втори път – на портфейла.



* Намалете яркостта на телевизорите – повечето са поставени  на много по-ярка настройка на екрана, отколкото би трябвало тя да бъде. Това от своя страна, също води до намаляване на консумацията на електроенергия. А и дразни излишно  очите.

Продължението очаквайте следващият път, сега се налага да тръгвам за ремонт на телевизор, равам се, че е наблизо този път. Обикновено за сервиз на по-обемна битова техника и електроника на посещение ходя аз.

Пожелавам усмихнат пролетен ден.
 

За контакти:

Тел. 0898 371028

Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, печки, фурни,  микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)