неделя, 31 март 2013 г.

Минути за отмора с майстора на ремонтите на битова техника по домовете

Събота и неделя са моите най-напрегнати дни от седмицата – повечето хора са по домовете и могат да приемат майстор, който да ремонтира повреден програматор на пералня,  да смени гръмнал бушон  на телевизор, да поправи букса отново на телевизор. За мое щастие, адресите бяха в квартали, близки до Борово – в Бели брези и Стрелбище. Свърших със поправките по-рано в неделя, отложих сервиз на съдомиялна по молба на съпругата ми, за да се засечем в по-нормално време, а не след 7-8 вечерта.

Сега отделям няколко минути за блога си. Би ми било интересно и приятно да отговоря на Ваши запитвания и да бъда оптимално полезен с уменията си да ремонтирам битова техника и да консултирам по проблеми, свързани с технически неизправности на перални, климатици, телевизори, печки, съдомиялни, сушилни и др. електроуреди.

Поради интерес от страна на читателите на блога с постинг от дата 28. 03. 2013. за  Прозрачен 3D компютър за добър ден от майстора на ремонтите на телевизори и перални, ще пусна допълнителна снимка на младежа, който съвместно с Майкрософт работят върху тази технологическа реализация и едно видео клипче от конферецията TED В Ел. Ей, което илюстрира подобаващо проекта.






Надявам се да съм отговорил на част от запитванията, които получих на мейла чрез сайта.


Успешна нова седмица от майстора!



Инж. Станев
Тел. 0898 371028
Ремонтира телевизори, перални, съдомиялни, климатици, печки, микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.

3 коментара:

  1. Привет Гоги!:))
    Много се радвам , че имаш страница и тук!
    Аз също- от скоро!
    Възмутена и безкрайно огорчена съм от това което се случи в блог.бг.!
    Пожелавам най- доброто за теб! :)
    Приятел и почитател- jabalka!

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей, майсторе!
    Не разбрах причината да те изтрият. Защо не си създадеш нов профил gogiiii66666 или нещо подобно и да продължиш напук на тъпаците. Не мога да се примиря, че теб те няма. Поздрави, Душка

    ОтговорИзтриване
  3. Пак ще се намерим :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че коментирахте! :)